Haberler

    Erdal Torunoğulları: Bilic'in Beşiktaş'taki Geleceği Şampiyonluğa Bağlı Değil

    Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Torunoğulları, teknik direktörleri Bilic ve gündemdeki konular hakkında konuştu.

    Be­şik­ta­ş’­ta dış trans­fer­den so­rum­lu yö­ne­ti­ci Er­dal To­ru­no­ğul­la­rı gün­dem­de­ki ko­nu­lar hak­kın­da önem­li açık­la­ma­lar yap­tı.

    "Bilic'in kredisi şampiyonluğa bağlı değil"


    Trab­zons­por Baş­ka­nı İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu­’nun Be­şik­ta­ş’­ın al­dı­ğı Tol­gay Ars­la­n’­la ken­di­si gö­rüş­me yap­tı­ğı sı­ra­da Sla­ven Bi­li­c’­in oyun­cu­ya me­saj at­tı­ğı­nı ve “Bi­ze gel, se­ne­ye bir­lik­te Ada­’ya gi­de­li­m” de­di­ği­ni be­lirt­me­si ka­fa­lar­da so­ru işa­re­ti oluş­tur­du. Yönetimin de derbi kazanamamaktan rahatsız olduğu, şampiyonluk gelmezse hocanın durumunun masaya yatırılacağı söylentileri dikkat çekti. To­ru­no­ğul­la­rı, “Trans­fer ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ho­ca­mız­la ko­or­di­ne­li ola­rak yü­rü­tü­yo­ruz. Ge­rek ho­ca­mız ge­rek fut­bol şu­be­miz ta­kım plan­la­ma­sı üze­rin­de ka­fa pat­la­tı­yo­ruz. Böyle bir durumda hocanın ay­rıl­ma­sı söz ko­nu­su ola­bi­lir mi? Bi­zim gön­der­mek, onun da git­mek gi­bi bir dü­şün­ce­si yo­k. Kendisinin kredisi şampiyonluğa da bağlı değil” di­ye ko­nuş­tu.

    " Beşiktaş'ın adı yetti"


    To­ru­no­ğul­la­rı ara trans­fer dö­ne­mi­nin en çok tar­tı­şı­lan isim­le­rin­den bi­ri olan Tol­gay Ars­lan trans­fe­ri hak­kın­da da gö­rüş­le­ri­ni pay­laş­tı. Tol­ga­y’­a bel­li tek­lif­ler var­dı. Bi­zim öner­di­ği­miz­den da­ha iyi­si­ni su­nan­lar da ol­du. Biz ba­şın­dan be­ri ay­nı çiz­gi­de dur­duk. Yap­tı­ğı­mız gö­rüş­me­ler­de, sun­du­ğu­muz tek­lif ay­nıy­dı. Öy­le abar­tı­lı söz­ler ver­me­dik. Ya­pa­bi­le­cek­le­ri­mi­zi söy­le­dik. Önem­li olan tek nok­ta Be­şik­ta­ş’­ın adı­dır. Be­şik­taş mar­ka­sı, bü­yük bir mar­ka­dır. Her­kes de bu­nun bi­lin­cin­de­dir. Adı­mız yet­ti­” de­di. Di­ğer trans­fer­le­rin de ye­rin­de ol­du­ğu­nu be­lir­ten To­ru­no­ğul­la­rı, Ek­sik­le­ri­miz var­dı. Bel­li bir uyum sü­re­le­ri ola­cak­tır. Kat­kı­la­rı­nı her­kes gö­re­ce­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

    Bugün

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Erdal Torunoğulları Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title