Haberler

Erdal Öner Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Kepez’de yapılan son anketlerde 4.5 puan önde olduğunu ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Kepez'de yapılan son anketlerde 4.5 puan önde olduğunu ileri sürdü.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, seçim çalışmalarına devam ediyor. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde esnafla kahvaltıda buluşan Öner, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın yoğun katılım gösterdiği kahvaltıda Öner, tüm esnafla tek tek tokalaştı. Esnaftan piyasa hakkında bilgi edinen Öner, seçimden sonra piyasayı hareketlendirecek projeleri olduğunu söyledi.

25 SENEDİR KEPEZ'DE OTURUYORUM

Siyasetin gönül işi olduğunu ve koltukların geçici, ancak dostluğun baki olduğunu belirten Öner, belediyeciliğin hizmet makamı olduğunun altını çizdi. Belediye başkanlığı yaptığı dönemde vatandaşa eşit ve adil hizmet vermeye çalıştığını hatırlatan Erdal Öner, bundan sonraki hedefinin de bu olduğunu söyledi. Erdal Öner'in mahalle ziyaretlerinin ilk adresi Teomanpaşa oldu. 25 senedir Kepez'de oturan biri olarak mahallelerin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten CHP Kepez Adayı Öner, Kepez'in sorunlarını göz önüne alarak projeler geliştirdiklerini ifade etti. Kepez için pazar yerlerinin önemine değinen Başkan Adayı, Kepez'de bulunan 10 tane kapalı pazaryerinin 7 tanesinin kendi döneminde yapıldığını belirterek, belediye başkanı olduğunda tüm pazar yerlerini kapalı hale getireceğini müjdeledi.

SON ANKETLERDE 4.5 PUAN ÖNDEYİZ

Öner, "Kepez'i ileriye taşıyacak bu projelerin hayata geçmesi için sizlerin de bize destek olması gerekir. Bu desteği almak için de herkesin ayağına tek tek giderek kendimizi anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

60 gün önce yapılan anketlerde mevcut belediye başkanından 8 puan geride olduklarını belirten Öner, yapılan son anketlerde 4.5 puan önde olduklarının altını çizdi.

8 MART'TA 66 PROJE AÇIKLANACAK

Altınyaka Mahallesi'ni ziyaret eden Öner, burada halde çalışan ve seracılık yapan vatandaşlarla görüştü. Öner, Kepez için hazırladıkları 66 projeyi 8 Mart'ta büyük bir şölenle açıklayacaklarını belirterek mahalle sakinlerini davet etti.

Varsak'ta emlak ve hayvancılık işlerinin ciddi geçim kaynağı olduğunun altını çizen Öner, "Burada vatandaş bir işi olduğunda hala merkeze gitmek zorunda kalıyor. Göreve geldiğimizde sizleri merkeze gitmek zorunda bırakmayacak projeleri faaliyete geçireceğiz" sözü verdi. Daha sonra Altınova Mahallesi'nde kahvehane ziyareti gerçekleştiren Öner, Kepez'in sorunlarını iyi bildiğini ve bugüne kadar çok daha fazla gelişmesi gerektiğini belirterek, göreve geldiklerinde artık Kepez'in merkezinden değil, çevresinden, hizmet alamamış bölgelerinden merkeze doğru çalışma yapacaklarını vurguladı. Öner, yoğun programını katıldığı düğün ve ev ziyaretlerinde vatandaşla birebir görüşerek sonlandırdı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Erdal Öner Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title