Haberler

Erdal Bakkal İkinci Kez Baba Olacak

Güncelleme:

"Leyla ile Mecnun"un fenomen Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt, 21 yıl aradan sonra ikinci kez baba olacak.

"Leyla ile Mecnun" dizisinin fenomen karakteri Erdal Bakkal'a hayat veren oyuncu Cengiz Bozkurt; hayatını CINE5'teki Bir Demet Yasemin programında, Yasemin Bozkurt'a anlattı.

İşte Bozkurt'un açıklamaları:

21 YAŞINDA KIZI VAR

İlk evliliğimi İngilizce öğretmenimle yaptım. Bu evliliğimden 21 yaşında bir kızım var.

Londra'da yaşadığım süreçte pazarcılık, taksicilik, bulaşıkçılık yaptım ama tiyatro yapmaktan da hiç vazgeçmedim.

İkinci evliliğim Londra'da yaşayan bir Türk ailenin kızıyla oldu. Sonrasında babamın rahatsızlığı nedeniyle Türkiye'ye kesin dönüş yaptım.

Şu günlerde 21 yıl sonra ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyorum. Yakında baba olacağım.

BEYAZ PERDEDE

Cengiz Bozkurt, yakında vizyona girecek "Vücud" isimli sinema filmiyle beyaz perdede karşımıza çıkacak.

ERDAL BAKKAL'IN İLGİNÇ KARİYERİ

Lise eğitimini, Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. Üniversite,lisans eğitimini, 1984 yılında girdiği ODTÜ'de fizik bölümünde okuyarak 1990 yılında tamamladı. Üniversiteyi bitirir bitirmez İngiltere'ye gitti. 14 yılık İngiltere serüveninde işportacılık, şoförlük, tezgahtarlık gibi işlerde çalıştı. İyi derecede İngilizce bilmesi nedeniyle Londra'daki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı.

İkinci lisans eğitimini, İngiltere'de Goldsmiths, University of London'da "BA Media and Communications" bölümünden yaparak 1996'da mezun oldu. Bu bölümde Televizyon, Sinema ve İletişim okudu. Okul sonrası, televizyon için belgeseller çekmeye başladı. Kısa filmler yönetti. Oyunculuğa olan ilgisi ise Türkiye'deki üniversite yıllarında, bir üniversite tiyatrosu olan ODTÜ Oyuncuları'nın çalışmalarına katıldığı sıralarda ortaya çıktı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yasemin Bozkurt Cengiz Bozkurt Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title