Haberler

Erciyessporlu Yasin Köse: Hakem Penaltı Verse Kimse Bir Şey Diyemez

Güncelleme:

Fenerbahçe - Erciyesspor maçının son anlarında Diego'yu yere düşüren Yasin Köse, "Müdahalem var ancak abartılı düştü. Hakem penaltı verse kimse bir şey diyemez." dedi.

Kayseri Erciyesspor'lu Yasin Köse, Diego'ya müdahalede bulunduğunu, penaltı verilebileceğini söyledi.

Fenerbahçe-Kayseri Erciyes maçı 1-1 sona ereken hakem Mete Kalkavan'ın kararları gündeme oturdu. Maçın son dakikalarında Fenerbahçe'li Diego'nun ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda devam kararı çıkmış, sarı-lacivertliler penaltı itirazında bulunmuştu.

"PENALTI VERSE KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ"

O pozisyonda Diego Ribas'a müdahaleyi yapan Erciyesspor'lu Yasin Köse maç sonunda konuşarak pozisyonu değerlendirdi. Yasin Köse ''O pozisyonda kayarak müdahale yaptım, Diego'ya müdahalem var ama o da sol ayağını takıp abartılı düştü. Hakem bu nedenden dolayı yanılmış, Diego kendini attı diye düşünmüş olabilir. Ben penaltı veya değil diyemem, o işlere girmiyorum ama o atmosferde hakem penaltı verse kimse bir şey diyemez'' ifadelerini kullandı.

DIEGO İSYAN ETTİ

Fenerbahçeli Diego ise maçtan sonra öz eleştiride bulundu. Brezilyalı futbolcu şunları söyledi:

"Tamamen bizim suçumuz. Bu akşam 3 puanı almamız gerekiyordu. Birkaç maçtır yaptığımız işi yapamadık, 2. golü atamadık. Tüm takım halinde çok üzgünüz. Ceza sahası içinde topa savunma oyuncusundan daha önce ulaştım, top bendeydi. Onun temasını hissettim ve onu hissettikten sonra koşmam engellendi. Bu faulun sonucu da penaltıdır. Penaltı olmalıydı.

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

Bizim maçı kazanma isteğimiz, hızlı bir şekilde sonuca ulaşma isteğimiz belki olumsuz sonuçlanabiliyor. Böyle olduğunda da organizasyonu kaybediyoruz. Bu akşam da bunu yaşadığımızı düşünüyorum. Hala matematiksel olarak şampiyonluk şansımızı kaybetmiş değiliz, sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Mete Kalkavan Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

adnanMobil-ANDROID:

yaw kayserinin penaltisini da vermedi arkadaş. niye bunu gör müyorsunuz? hakemler çok kötü şike falan yok

15
2
yanıtYanıtla
KerimMobil-IOS:

Fenere verilen haksız Penaltılar ne olucak peki

8
7
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

cin con yine ağlar.. niye erciyes yenmedi diye..

6
9
yanıtYanıtla
TAHMİN:

ERCİYES''İN VERİLMEYEN PENALTISI KONUŞULMAZ İŞTE BÜYÜK TAKIM FARKI!!!

11
4
yanıtYanıtla
yasin börü ölümsüzdürmobilWeb@haberler.com:

Daha önceki beleş verilen penaltılara saysınlar

9
3
yanıtYanıtla
harbiiimobilWeb@haberler.com:

Fenerbahce firikici alir hakemler kordudan gol atacak diye fenere faul vermez uzun boylu forvet alir iter dusururler penalti vermez adam gecen adam alir celme yer panalti vermez illa rengimizi sri kirmizimi yapalim paralelcimi olalim

6
6
yanıtYanıtla
1905mobilWeb@haberler.com:

Arkadaş konu futbol olunca fb lileri anlıyorum bi şekilde ama bu bjk lileri anlamıyorum bir sene fb bir sene gs oluyor şampiyon bu iki takım kötü olucak ancak bjk şampiyon oluyor ama yinede utanmadan yorum yapıyorlar ya kardeşim bir bakin kaç sampiyonlunuz var ne kadar başarınız var ama siz alismizsiniz kandirilmaya şerefli ikincikler her şampiyonluk şereflidir yoneticeleri geçtim oyuncuların emeği vardır artik uyanın bjkliler ıkincilik basarisizliktir büyük takımlar için sizdebiraz büyüğün artik

7
4
yanıtYanıtla
Ugur karaMobil-IOS:

Vermesede kimse bisey diyemez oda var yani dogal olarak kimsede bisey demiyo :)) hahaha bjk sampiyon yalanbahce :))

1
8
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

halamin bıyıklari olsa amcam olurdu 90 dk oyna hakem takdirine kalan bir pozisyon konuş onca ahkam kes birde söyle futbol oynuyoruz böyle de futbol oynuyoruz duyanda gol atacaklari poziyon yaptılar hakem golü vermedi sanir.

6
2
yanıtYanıtla
yazık:

emeğe yazık

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title