Haberler

Erciyesspor'un Değişmez Üçlüsü

Güncelleme:

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da 3 futbolcu ligin ilk 9 haftasında tüm maçlara ilk 11'de başlayarak, takımın vazgeçilmezi oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da 3 futbolcu ligin ilk 9 haftasında tüm maçlara ilk 11'de başlayarak, takımın vazgeçilmezi oldu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, mavi-siyahlı ekipte geride kalan 9 haftada tüm karşılaşmalarda ilk 11'de sahaya çıkan Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç ve Murat Yıldırım, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın vazgeçilmez oyucuları arasında yer aldı.

Bu sezon için toplam 29 futbolcuya lisans çıkartılan Kayseri temsilcisinde, genç teknik adam Korkmaz ilk 9 haftada 19 oyuncuya forma şansı verdi. Bu futbolculardan kaleci Gökhan Değirmenci, savunma oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç ve orta sahada görev alan Murat Yıldırım teknik direktör Korkmaz tarafından 9 maça da ilk 11'de başlatıldı.

10 FUTBOLCU FORMAYA HASRET

Mavi-siyahlı ekipte geride kalan 9 haftada lig maçlarında 10 oyuncu hiç süre alamadı.

Kayseri temsilcisinde kaleciler Zülküf Özer ve Yusuf Balcıoğlu ile futbolcular Emre Öztürk, Bilal Kılıç, Uğur Demirkol, Sinan Karadağ, Mehmet Akgün, Tugay Adamcıl, İlker Sayan ve Tayyip Kanarya lig maçlarında hiç forma şansı bulamadı.

"LİG 34 HAFTALIK UZUN BİR YARIŞ"

Teknik direktör Korkmaz, yaptığı açıklamada, geride kalan haftalarda en hazır futbolcuları sahada görevlendirdiğini söyledi.

Takım için tüm oyuncuların önemli olduğuna dikkati çeken Korkmaz, şunları kaydetti:

"Lig 34 haftalık uzun bir yarış. 9 haftasını geride bıraktık. Bu uzun maratonda sakatlıklar ve kart cezaları olabiliyor. Bu süre zarfında biz mümkün olduğunca tüm futbolculardan maksimum verimi almak istiyoruz. Her maçta hazır olan en iyi 11'e görev veriyoruz, bundan sonra da en hazır olan futbolcular bizden görev alacak. Şimdiye kadar forma giyemeyenler de bizim için önemli oyuncular onlar da hazır olduklarında takım için mücadelesini verecek"

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz Cenk Ahmet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title