Haberler

Erciyes'ten Norveç'e Kadar Teröre Farkındalık İçin Motosiklet Sürecek

Motosiklet tutkunu Kayserili gezgin Mustafa Özdemir, terör olaylarını kınamak, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını bir kez daha haykırmak için, motosikleti Kayseri'den Norveç'in Nordkapp bölgesine hareket etti.

Motosiklet tutkunu Kayserili gezgin Mustafa Özdemir, terör olaylarını kınamak, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını bir kez daha haykırmak için, motosikleti Kayseri'den Norveç'in Nordkapp bölgesine hareket etti.

Özdemir, motosikletiyle 17 bin kilometre yol yaparak 27 Avrupa ülkesini ziyaret edeceğini ve 40 gün boyunca terörün gerçek yüzüyle ilgili farkındalık oluşturmak istediğini bildirdi. Kayseri'deki Garnizon Şehitliği önünde yolculuğuna çıkmadan önce basın mensuplarına açıklama yapan emekli mühendis Mustafa Özdemir, "Özellikle son yıllarda tüm Türk halkını derinden yaralayan, ateşin ve acının, sadece şehit ailelerinin evlerine değil, hepimizin yüreklerine düştüğü terör olaylarını kınamak, şehitlerimizin ruhunu şad etmek ve acımızı Avrupa'daki soydaşlarımızla paylaşıp, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını tüm dünyaya bir kere daha haykırarak bir motosiklet tutkunu olarak farkındalık oluşturmak amacıyla bundan 6 ay önce böyle bir yolculuğa karar verdik. Yaklaşık 17 bin kilometrelik rotamda 27 ülkeyi ziyaret ederek bu misyonumu önce Allah'ın izniyle sonra sizlerin dualarıyla gerçekleştirmek, Kayseri Harp Malulü Gaziler ve Şehit Yakınları Derneği'nin mesajını soydaşlarımızla paylaşmak için bugün buradan yola çıkıyorum. Hedefim sonunda ulaşmayı planladığım yer, Norveç'in en kuzeyi olan Nordkapp mevkii, Kuzey Kutbu'ndan önceki son nokta ve güneşin batmadığı yer olarak biliniyor. Bu yolculukta desteklerini esirgemeyen başta Kayseri Valimiz Süleyman Kamçı olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefime ulaştığımda, sosyal medya üzerinden Temmuz ayının son günlerinde canlı yayında şehitlerimizin ruhuna fatiha okumak ve terörü orada da lanetlemek istiyorum" dedi.

Şehitlik önünde Özdemir'i, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, motosiklet tutkunları, şehit yakınları ve vatandaşlar uğurladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özdemir Kayseri Norveç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
title