Haberler

Erciyes'te Kar, 1.5 Metreyi Buldu

– YURT genelinde etkili olan kar yağışı, Erciyes kayak merkezinde 1.5 metreyi buldu.

– YURT genelinde etkili olan kar yağışı, Erciyes kayak merkezinde 1.5 metreyi buldu. Erciyes yolunda bulunan trafik levhaları kar kalınlığı nedeniyle güçlükle görülürken, Karayolları ekipleri yolun açık kalması için aralıksız  temizleme çalışması yapıyor.

Dünyaca ünlü kayak merkezlerinden olan Erciyes Dağında  hafta içi yağan kar ile birlikte kar kalınlığı 1.5 metreye ulaşmasını, turistik tesis sahiplerini ve sporcuları sevindirdi. Kayseri- Erciyes yolunda bulunan trafik levhaları kar kalınlığı nedeniyle güçlükle görünürken,  Karayolları 6'ncı Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Büyükşehir Belediyesi  karlama mücadele ekipleri Kayseri-Erciyes, Erciyes- Develi, Kayseri-Hacılar- Erciyes, Erciyes-Hacılar- Kayseri yollarını açık tutmaya çalışıyor.

Erciyes yolu üzerinde bulunan polis ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kar lastiği olmayan sürücülere ceza yazıldı. Hafta sonu özellikle yerli turistin akın ettiği Erciyes'te pistlerin ve otellerin doluluk oranlarının ise yüzde 100 olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacılar Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title