Haberler

Erciyes Çocukları Yaza Veda Etti

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ‘Erciyes Çocukları Yaz Okulu’ projesi tamamlandı.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 'Erciyes Çocukları Yaz Okulu' projesi tamamlandı.

Kayseri'de Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 'Erciyes Çocukları Yaz Okulu' projesine ilköğretim düzeyinde 287 öğrenci katıldı. Biyoloji, kimya, resim, müzik, beden eğitimi ve matematik gibi alanlarda eğitim gören öğrenciler, yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirdiler. İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve gönüllü öğrencilerden oluşan eğitim kadrosu, yaklaşık 2 ay boyunca Kayserili öğrencilerle eğitime devam etti. Yaz okulu dahilinde tüm öğrenciler sağlık taramasından geçirildi. AKUT, Yeşilay gibi yardım kuruluşları hakkında bilgilendirme ve eğitimlerin yapıldığı yaz okulu projesinde çocuklar yardım kuruluşlarının gönüllü üyesi oldu. Çocukların duygusal, bedensel ve zihinsel becerilerini olumlu şekilde geliştirmeyi amaçlayan eğlenceyi ve bilgiyi bir arada sunan yaz okulu projesi tamamlanarak, öğrencilere katılım sertifikaları dağıtıldı. Okul bahçesinde kurulan Osmanlı Sokağı ile yaz okulunun finali yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Aydın Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title