Haberler

Ercişli Esnaftan Örnek Davranış

Van’ın Erciş ilçesinde et lokantası işletmeciliği yapan Abdurrahman Giyik isimli esnaf, Muay-Thai Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Ercişli sporculara protein desteğinde bulundu.

Van'ın Erciş ilçesinde et lokantası işletmeciliği yapan Abdurrahman Giyik isimli esnaf, Muay-Thai Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Ercişli sporculara protein desteğinde bulundu.

İlçeye bağlı Sahil Kent Mahallesi'nde et lokantası işletmeciliği yapan Abdurrahman Giyik, şampiyon milli sporcu Kubilay Tarhan, Yunus Turan ve Fikret Kaldırım ile milli çalıştırıcı Sinan Ağlar ile bir araya geldi. Abdurrahman Giyik, herkesin kendi çabası çerçevesinde şampiyon sporculara destekte bulunması gerektiğini belirterek, "Milli Antrenör Sinan Ağlar'ın Erciş'te gençlerimizin yetiştirilmesine, emeğine bir esnaf olarak saygı duyuyor ve başarılarını devamını diliyorum. Günümüzde uyuşturucunun, sigara içiminin 12, 13 yaşa indiği bu ortamda, hep birlikte gençlerimize sahip çıkmalıyız. Sinan Ağlar gibi hocalara ve bu gençlere ihtiyacımız var. Hepimizin esnaf, vatandaş elbirliğiyle destek olmamız lazım. Ben de imkanlarım nispetinde gençlerimize destek olma babında bir şeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

Milli Antrenör Sinan Ağlar ise, "Abdurrahman Giyik Beye katkılarından ötürü şahsım ve gençlerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu davranış bizlere moral oluyor. Sayın Abdurrahman Giyik ağabeyimiz spor salonunda antrenmanlarımızı izliyor ve her zaman bizlerin yanında yer alıyor" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title