Haberler

Erciş'te Toplu Taşıma Sevinci

Güncelleme:

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 32 otobüsten 5'i Erciş ilçesine gönderildi.

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 32 otobüsten 5'i Erciş ilçesine gönderildi.

Engelli vatandaşların kullanımına uygun, son teknolojiyle donatılmış otobüsler, düzenlenen törenle vatandaşlara tanıtıldı.Depremlerin ardından evi yıkılan vatandaşlar için yaptırılan TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede yaşanan ulaşım sıkıntısının giderilmesi amacıyla alınan yeni otobüslerin haziran ayına kadar bilet sistemiyle çalışacağı bildirildi.

Otobüslerin tanıtım töreninde konuşan Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, ilçede uzun zamandır ulaşım konusunda sıkıntıların yaşandığını belirterek, vatandaşların en çok şikayet ettiği sorunların başında ulaşımın geldiğini söyledi. Büyük fedakarlıklarla yürütülen çalışma sonucu otobüslerin ilçeye kazandırıldığını ifade eden Keskin, "Burada özellikle şoförlere bir şey söylemek istiyorum. Birinci önceliğimiz halka saygıdır. Yaşlılara, çocuklu kadınlara öncelik tanımalıyız. Güzel bir üslupla vatandaşlarımıza hizmet etmeliyiz. Bu otobüsler belediyenin değil, sizlerin malıdır. Kendi araçlarınıza sahip çıktığınız gibi bu otobüslere sahip çıkmalısınız" dedi. Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Öner Yiğit ise otobüslerin ilçedeki ulaşım sıkıntısını gidereceğine inandığını bildirerek, hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Diba Keskin Erciş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ERCİŞ:

şimdi anlaşıldiki otübüsler nevroz bayramı için getirilmiş hepsi sahile yolcu taşıyo

0
2
yanıtYanıtla
ya erciş:

Ne kadar çok sevindik sanki erciş kurtulmuş he ya he

0
2
yanıtYanıtla
Yasin dağmobilWeb@haberler.com:

Islami hareket lazım Adamim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title