Haberler

Erciş'te Belediye Meclis Üyeliğine Kayyum Atanan Muhtar Öldürüldü (2)

GASP ETTİKLERİ ARAÇLA KAÇTILARVan'ın Erciş İlçesi'nde evinden çıktıktan sonra yüzleri masleki 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Latifye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şefik Doğu ile ilgili Van Valiliği açıklama yaptı.

GASP ETTİKLERİ ARAÇLA KAÇTILAR

Van'ın Erciş İlçesi'nde evinden çıktıktan sonra yüzleri masleki 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Latifye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şefik Doğu ile ilgili Van Valiliği açıklama yaptı. Bölücü terör örgütü mensubu iki kişinin gasp ettikleri araçla kaçtıkları belirtilerek şöyle denildi:

"İlimiz Erciş ilçesi belediye meclis üyesi olarak görevlendirilen Latifiye Mahalle Muhtarı Mehmet Şefik Doğu, 16 Ekim 2016 günü saat 10.20 sıralarında bölücü terör örgütü mensubu iki şahıs tarafından evinin önünde düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Olayı gerçekleştirdikten sonra gasp ettikleri otomobille kaçan örgüt mensuplarının yakalanması için emniyet güçlerimizce başlatılan çalışmalar sürdürülmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Van Valiliği Erciş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title