Haberler

Erciş Kaymakamı Baran'a Veda Yemeği

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle İzmir'in Bayındır ilçesine atanan Erciş Kaymakamı Barboros Baran'a veda yemeği verildi.

Erciş'te kaymakamlık personelleri, iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından, İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle İzmir'in Bayındır ilçesine atanan Erciş Kaymakamı Barboros Baran'a veda yemeği verildi.

İlçedeki bir düğün salonunda verilen yemeğe katılan Baran, 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremin ikinci haftasından bu yana Erciş'te vatandaşlara hizmet vermeye çalıştığını ve deprem süresince yanlarında olduğunu bildirdi.

Devletin ve hükümetin, ilçenin yaraları sarmak için büyük kaynaklar aktardığını, emek verdiğini anımsatan Baran, şöyle konuştu:

"Dönemin Başbakanı, şimdi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bize büyük destek veren tüm bakanlarımıza teşekkür ederim. Erciş, 170 bin nüfusuyla Doğu Anadolu'nun en büyük ilçesi. Belki bu fırsatta bütün Erciş'in gönlünde yatan il olma hayali değerlendirilebilirdi. Erciş'in önünün açılması, ilerlemesinin devam etmesi adına kentsel dönüşüm projesinin muhakkak yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada başta biz idarecilere, siyasilere, sivil toplum kuruluşlarımıza çok büyük görevler düşüyor."

Tayininin çıktığı günden bu yana farklı duygular içinde olduğunu, ilçeyle duygusal bir bağ kurduğunu ve ayrılacağı için gözlerinin dolduğunu dile getiren Baran, tüm ilçe halkına hakkını helal ettiğini söyleyerek, onlardan da helallik istedi.

Yemeğe Van Vali Yardımcısı İbrahim Dündar, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mustafa Ataberk, Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çiçek, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Erciş Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Altun, AFAD İl Müdürü Cafer Geyik,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Barboros Baran İzmir Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title