Haberler

Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin Mazbatasını Aldı

Van’ın Erciş ilçesinin ilk bayan ve türbanlı belediye başkanı olan Diba Keskin, bugün mazbatasını alarak makamına oturdu.

Van'ın Erciş ilçesinin ilk bayan ve türbanlı belediye başkanı olan Diba Keskin, bugün mazbatasını alarak makamına oturdu.

Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, beraberindeki BDP belediye meclis üyeleri ile birlikte Sahilkent Mahallesi'nde bulunan Erciş Adliyesi'ne geldi. Burada Erciş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatasını alan Keskin, adliye önünde bekleyen gazetecilere açıklamada bulundu. Keskin, Erciş halkının özlem duyduğu belediyeciliğe kavuştuğunu belirterek, yarından itibaren çalışmalara start vereceklerini söyledi.

Daha sonra beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Erciş Belediyesi'ne geçen Keskin, söz verdiği gibi makam koltuğu yerine sabit bir sandalyeye oturdu. Başkan Keskin, bugünden sonra artık Erciş Belediyesi'nde halkın dediğinin olacağını da belirterek, aldığı mazbatada kendisine oy veren 34 bin 605 kişinin emeği olduğuna vurgu yapıp, seçmenlerine teşekkür etti. Ortada önemli bir farkın olmasına rağmen AK Parti'nin seçim sonuçlarına itiraz ettiğine bir anlam veremediğini de anlatan Keskin, "Seçimlerin başından bugüne kadar AK Parti ortamı germek için elinden geleni yaptı. Bu itiraz da, gerginliğin yaşanmasına yönelik yapılan bir girişimdi. Biz sabırla bekledik. Haklıydık ve hakkımıza kavuştuk. Yarından itibaren Erciş'i kalkındırmak ve Erciş'e BDP belediyecilik modelini tanıştırmak için kolları sıvayacağız. Urfa ziyareti nedeniyle Erciş'te bulunmayan Eş Başkan Abdurrahman Çağan'la birlikte hiçbir farklılık gözetmeden beraberce yerlisine, Kırgız'ına, Kürt'üne eşit mesafede yaklaşarak Erciş halkına hizmet vereceğiz. Erciş Belediyesi'nin kapısı bugünden itibaren bütün halka açık olacaktır" dedi.

Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diba Keskin Sahilkent Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title