Haberler

Erçimsan Pasinler'e Yurt Yapacak

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Erçimsan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı, TOBB tarafından ilçeye yapılmakta olan İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından geçen Pasinler'de yıl temelleri atılan İmam Hatip Ortaokulunun inşaatını gezen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Erçimsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundular.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, "TOBB tarafından ilçemize yapılan ve inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokulumuzun inşaatında incelemelerde bulunduk. Sayın Yücelik ve firması da bu okulumuza yurt yapacaklar. Kendisiyle birlikte hem inşaatı gezip, hem de firmaları tarafından yapılacak olan yurdun arsasında incelemeler yaptık" dedi.

Erçimsan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, "Pasinler ben ikinci ilçem gibi, geçen yıl yaptığımız protokol gereği İmam Hatip Ortaokuluna bir yurt sözü verdik. Şimdi de yapacağımız olan yurdun inşaat alanı gezdik, incelemelerde bulunduk. Pasinler için hayırlı olsun" dedi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Erçimsan Yönetim Kurulu Lütfü Yücelik'in İmam Hatip Ortaokulu ve yurt binasının yapılacak arsayı incelemelerine Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı ve Pasinler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bitlisli'de eşlik ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Yücelik Pasinler Ayrancı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title