Haberler

Ercan Güven'den Volkan'a: Edepsizlik de Bir Yere Kadar

Güncelleme:

Milliyet gazetesi yazarı Ercan Güven, milli maçta sahayı terk eden Volkan'ı yerden yere vururken "Edepsizlik yapma, Git kardeşim şovmen ol, kimsenin asabını bozma" dedi.

Türkiye'nin Kazakistan'ı 3-1 yendiği maçtan önce küfür ettikleri gerekçesiyle sahayı terk eden Volkan Demirel'i eleştiren de var destek veren de... Grupta kazanılan 3 puanın önüne geçen Volkan Demirel olayını bukünkü köşesine taşıyan Milliyet gazetesi yazarı Ercan Güven, milli futbolcu sert sözlerle eleştirdi.

İşte Ercan Güven'in bugünkü yazısından bir bölüm...

"Volkan kardeşim, hayatında ilk defa mı küfür işittin de o kutsal dediğin milli formayı terk ettin" desek; sapına kadar Galatasaraylıyız.
Hadi Galatasaraylı olalım...
Yahu nedir bu "Volkan sendromu" futbolda?..
Ajan mıdır ajanda mı?
Sen sinir bozmak için mi, problem olmak için mi yetiştirildin kardeşim? Mecbur muyuz sana?
Kim şımarttı seni?
Bakın açıkça yazayım, bu adam kaldıramayacağı kadar büyük yüklerin altına giriyor, haddini aşan işler yapıyor ve onu çok kötü günler bekliyor.
Şov bir yere kadar.
Edepsizlik de öyle.
Ukalalık da...
Mesleğini biliyor musun Volkan kardeşim?..
Sadece top tutuyorsun.
Senin çapın ve haddin tuttuğun top kadar.
Milli maçta maraza çıkaramazsın. Rol çalamazsın. İnsanların vaktini harcayamazsın.
Git kardeşim.
Şovmen ol.
Yorumcu ol.
Ne yaparsan yap.
Ama bizim "milli asabımızı" bozmayı bırak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Ercan Güven Milliyet Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

DSNK:

Eşeğe olduğundan fazla kıymet verdiğinde, eşek kendini yarış atı zannedermiş. Cebinde antremana gidecek paranın olmadığı günlerden, bu günlere gelip lüks araçlara bindiğinde, mütevazi evlerden havuzlu villalara geçtiğinde, mahalledeki kıza açılmadan, mankenlerle yaşamaya başladığında, şehrinden dışarıya çıkmamış iken, dünyayı gezdiğinde, bu geçişi hazmetmek zor olur. . . Belliki sen hiç hazmedemişsin sevgili şımarık. . . SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN. . . . Şımarıklık sende , küfürbazlık sende(Demba ba ya ettiğin küfür internet te mevcut). görgüsüzlük sende (Çocuğun oldu diye hastane kapatmalar), evden aldam aldırma sende, kapris sende, yalakalık sende, Sen kendini ne zannediyorsun ey milli duygudan yoksun bencil. . . 60 kez milli formayı giymişsin fakat hala yaşayamamışsın o duyguyu . . . . SEN VE SENİN GİBİ KAÇ TANE FUTBOLCU VARSA DÜŞÜN ARTIK TÜRK FUTBOLUNUN YAKASINDAN GECENİN EN KARANLIĞINDA İKEN. . . .

15
14
yanıtYanıtla
TURAN:

ŞOVMEN DE EDEPSİZ DE UKALA DA SEN VE SENİN GİBİ AHLAK FUKARALARIDIR MÜREKKEP YALAMIŞ CAHİL HERİF SEN HADDİNİ BİL VOLKAN SAHİPSİZ DEĞİL FENERBAHÇELİLER SENİN GİBİ SİNEKLERİ ÜFÜREREK SİLER.

14
14
yanıtYanıtla
mamii:

ADAM HAKLI. . . volkanın işi gücü artistlik yapmak, halbuki birilerinin volkana işinin sadece top yakalamak olduğunu söyleme zamanı geldi. . top volkan top . . . ;)

16
9
yanıtYanıtla
maliMobil-ANDROID:

Hakemlere her daim küfür var. hakem maçı bıraktım diyebiliyor mu

14
10
yanıtYanıtla
mamii:

ADAM HAKLI. . . volkanın işi gücü artistlik yapmak, halbuki birilerinin volkana işinin sadece top yakalamak olduğunu söyleme zamanı geldi. . top volkan top . . . ;)

18
6
yanıtYanıtla
Selahattin ÖztürkMobil-ANDROID:

milli takım formasıyla küfür yiyen adamı değil dalkavukluk yapan zihniyetsiz taraftarları yerin. Dünyada bizleri temsil etmeye çalışan bu insanlara bu şekilde yaklaşan insanları gerçekten kınıyorum.

19
4
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

ercan güven edepsiz sensin senin gibi davarlar yüzünden bu hallere geldi bu ülke asalak herifler volkanın sırtından para kazanıyorsun be adam ne yapıyorsun kendi beyinsiz kafana göre yorum yapıyorsun senin bebek sayılacak kızına varsa karına anana hatır sorsalar evine mi davet edersin volkan o adamları yakalasa belki vurur bile ALLAH tan sonra en kutsal onlar ay yıldızlı forma altında o volkan devlettin adamı olur orada dokunulmazlığı olur ona orada sahip çıkılır pabuçlarımın spor yazarı sen kimse gel git diyemezsin sen kimsin haddini bil yaz sonrada kıçının üstüne otur

9
12
yanıtYanıtla
Galcim buse:

Helal olsun ülkemizde böyle yazar hep olsun.

14
7
yanıtYanıtla
TURAN:

BÜLENT YAVUZ 30 SENEDİR KÜFÜR YEDİĞİNİ SÖYLÜYOR. SİZ ONURSUZSANIZ VOLKANIN SUÇU MU

10
10
yanıtYanıtla
Ergun:

tebrikler Ercan Güven, çok güzel yazmışsınız :)

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title