Haberler

Erbil'den Başkan Çerçi'ye Ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Geleceğe yönelik büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Başkan Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak Manisa'nın gelişen değişen yüzünü temsil ediyoruz." dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Özsümer ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu da hazır bulundu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanılan "Manisa'da Yatırım Rehberi" kitabını takdim etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesinin Manisa'nın gelişen yüzü olduğunu belirterek, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla hazırlanılan Manisa'da Yatırım Rehberi kitabını bakacağız inceleyeceğiz. Biz Yunusemre Belediyesi olarak Manisa'nın gelişen değişen yüzünü temsil ediyoruz. Manisa'nın genişlemesi bizim Yunusemre sınırları içerisindedir. Yunusemre Belediyesi olarak Yunusemre Kaymakamlığımız, ilgili diğer müdürlükler, Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer organize sanayi bölgesi ile daha sıkı daha yoğun ilişkiler geliştirmemiz gerekiyor. Geleceğe yönelik büyük hedeflerimiz var. Manisa'ya daha çok yatırımcının gelmesi ve daha büyük yatırım alanlarının oluşturulması imar edilmesi için bize ve diğer kamu kurumlarına düşen görevler var. Biz bu şehrin geleceğini planlamak ile yükümlüyüz. Gelecek hedeflerimiz içerisinde bunlar var. Şehrin üretimi yatırımı her ne kadar bizim görevimiz olmasa da biz bunu görev sayıyoruz. Çünkü biz bu bölgede halkın temsilcisiyiz. Böyle bir eser için başkan Adnan Erbil'e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Manisa'da Yatırım Rehberi kitabını bastırdıklarını vurgulayarak, "Bu vesile ile Yunusemre Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdik. Biz Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Manisa'da Yatırım Rehberi kitabını bastırdık. Tabi burada başta belirli kurumlarımızdan destek alarak akademisyenler ile beraber Manisa'daki eğitim, kültür, sanayi, ticaret, ulaşım ve coğrafi konumu dahil yapılabilecek yatırımları ve bütün ilçelerimiz dahil bu yatırımlarda KOSGEB ve Zafer Kalkınma Ajansının desteğinin olduğu bu kitabı Manisa'daki yöneticilerimize kendimiz takdim etmek istedik." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye Manisa'da Yatırım Kitabını hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Erbil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title