Haberler

Erbakan Vakfı, MHP'li Vekil Adaylarını Ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayları Erbakan Vakfı Malatya Şubesi Başkan Mücahit Karabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldiler.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Erbakan Vakfı'nın Başkanı Mücahit Karabaş ve yönetim kurulu üyelerine ve esnaflara teşekkür ederek konuşmasına başladı. MHP'li Yıldız, "Erbakancılık değil de Erbakan Duruşu gösteren Başkan Mücahit Karabaş'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Erbakan Duruşu gösteren tüm vatandaşlara da teşekkür ediyorum. Numan Kurtuluş gibi bir tane koltuk için, buraları terk eden Milli Duruş'tan vazgeçen kişinin de nerede durduğunu hatırlatmak istiyorum. Kıymetli başkanım ve değerli yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımın Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekillerine başarılı olması yönündeki temennileri için çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi 'Milli duruşu' gösteren bir partidir. Milletin kalkınması için milli duruşu gösteriyor. Kalkınan milletle birlikte Malatya'da milli duruşunu göstermeye başladı. Tüm hemşerilerime ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ERBAKAN HOCA, SİYASETİN DUAYEN ŞAHSİYETLERİNDENDİ"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Erbakan Vakfı Başkanı ve değerli yönetim kurulu üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İki büyük insan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş bizleri bir araya getirdi. Erbakan hocamızın teknik gelişmişliği yanında siyasettin de duayen şahsiyetlerinden bir kişiydi. Her iki liderimizi de minnet ve rahmetle anıyoruz. Bizlere teveccüh gösterip, birlikte kahvaltı yaptığımız için de teşekkür ediyorum."

ERBAKAN VE TÜRKEŞ, MEMLEKET İÇİN ÇALIŞTILAR

Kahvaltıdan sonra kısa bir değerlendirme yapan Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Mücahit Karabaş, MHP'li Milletvekili adayları ve MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ile birlikte kahvaltı yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. İki güzel insan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Alp Arslan Türkeş'i rahmetle andığını belirterek, "Her ikisine de Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Çünkü her ikisini de memleket için çok büyük emekleri vardır. Memleketimiz için çalışmışlardır. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Gerek Türkiye'de gerekse de dışarıda yaşanan gelişmeler seçimlerin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Seçimlerin hem ülkemize hem de Türk İslam Dünyası için hayırlara vesile olmasını istiyoruz. İnşallah hem Türkiye hem de Malatya kazanır. Seçimlerin olaysız bir şekilde, kardeşlik ruhu içinde geçmesini temenni ediyorum. Seçim sürecinde de MHP'li Milletvekili adaylara başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olmasını diliyorum."

Yapılan konuşmalardan sonra Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Mücahit Karabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şire Pazarında tamamlanmak üzere olan camiyi de gezerek, çalışmaları yerinde incelediler. Etkinliğe MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz ve Eczacı Güzün Koçak ile MHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Necmettin Erbakan Arif Yıldız Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title