Haberler

Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi'nden Vali Nayir'a Ziyaret

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi yöneticileri, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret ederek, 16 Ocak Cumartesi günü yapacakları şube açılışlarını davet ettiler, 1976 yılında 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne, temelini atan Erbakan’ın isminin verilmesini istediler.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi yöneticileri, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret ederek, 16 Ocak Cumartesi günü yapacakları şube açılışlarını davet ettiler, 1976 yılında 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne, temelini atan Erbakan'ın isminin verilmesini istediler.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan, vakfın Marmara Bölge Sorumlusu İbrahim Meral ve ilçe başkanlarından oluşan heyet, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret ettiler. İl Başkanı Ahmet Özvatan, Vali Nayir'e, vakıflarının açılacağı tarih ve vakıf hakkında bilgi vererek, "16 Ocak Cumartesi günü Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve davamızın lideri Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan beyin katılacağı Erbakan Vakfı Bilecik Şubesinin açılışı ve "Yeni Dünya" isimli konferansa davet etmek istiyoruz. Erbakan Vakfımız; Erbakan hocamızın vasiyeti gereği onun fikirlerini düstur edinerek ülkemizin ve İslam aleminin içinde bulunduğu sıkıntılara çözüm önerileri sunmak için kurulmuştur. Ülkemizin her köşesinde hatta dünyanın farklı bölgelerinde Erbakan hocamızın yaptığı hizmetleri görmekteyiz. İlimizde ise 1976 yılında 1. Organize Sanayi Bölgesinin temeli Erbakan hocamız tarafından atılmıştır. Ülkemize ve memleketimize hizmetleri bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ismini ilimizde de yaşatmak istiyoruz. Bu konuda girişimde bulunursanız Erbakan Vakfı mensupları olarak memnun oluruz "dedi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir da ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyerek, "Erbakan Vakfı'nın ilimize açılmış olması mutluluk verici. Hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın isminin verilmesiyle ilgili olarak da gerekli komisyonlarda görüşülüp olabilir Memleketimize hizmet etmiş bir liderin isminin yaşatılması çok hayırlı bir hizmet olur" dedi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan, günün anısına Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'e Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Davam" isimli kitabını hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Ahmet Hamdi Nayir Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title