Haberler

Erbakan'ın Vefatının 3. Yılı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muş Şubesi, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 3. yıl dönümünde düzenlediği programla andı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muş Şubesi, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 3. yıl dönümünde düzenlediği programla andı.

AGD Muş Şubesi, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 3. yılı dolayısıyla kentteki bir düğün salonunda anma programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını yapan AGD Muş Şube Başkanı Aydın Suna, Erbakan'ı anma ve anlama çerçevesinde düzenledikleri etkinliğin Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Erbakan'ı, kırıcı bir soğuktan sonra gelen ve baharı başlatan çiçek olarak nitelendiren Suna, "Erbakan, iman varsa imkan da vardır' diyebilendi. Bizim yürüdüğümüz yolu açandı. Hayra anahtar, şerre kilit olmaya gayret edendi. Onun gözünde makbul olan tek şey Allah rızası için yapılan mücadeleydi" dedi.

Açılış konuşması sonrası "Erbakan'ı Anlamak" konferansında Şinasi Başaran sunumunu gerçekleştirdi.

Programa Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Müftüsü Recep Uzun, belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Necmettin Erbakan Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title