Haberler

Erbaa'lı Arda'nın Hedefi Bilardoda Dünya Şampiyonluğu

GEÇTİĞİMİZ yıl Avrupa 17 Yaş Altı 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 19 yaşındaki Arda Güngör, 7-11 Aralık tarihinde Mısır'ın Hurghada şehrinde düzenlenecek Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda altın madalya hedefliyor.

GEÇTİĞİMİZ yıl Avrupa 17 Yaş Altı 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 19 yaşındaki Arda Güngör, 7-11 Aralık tarihinde Mısır'ın Hurghada şehrinde düzenlenecek Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda altın madalya hedefliyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Arda Güngör, babasının bilardo oynaması için kiraladığı dükkanda yaptığı antrenmanları ile altı kez Türkiye şampiyonluğu, bir kez de Avrupa şampiyonu oldu. Başarılı performansıyla mili takıma seçilen 19 yaşındaki genç sporcu, 7-11 Aralık tarihinde Mısır'ın Hurghada şehrinde düzenlenecek Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Çalışmalarını Erbaa'da sürdüren Arda Güngör, şöyle dedi:

"2 aydır bu turnuvaya hazırlanıyorum. İyi bir turnuva olmasını temenni ediyorum. İnşallah ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Turnuvada şuanda ilk grupta oynayacağım rakiplerimle daha önce karşılaşmadım. Ama takip ettiğim sporcular. Hepsinin nasıl bir performans sergilediğini biliyorum. İyi olan kazansın diyorum ben. İnşallah bir final bekliyorum ben kendimden."

Arda Güngör, kendisine verdiği desteklerden dolayı Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'a teşekkür etti.

- Erbaatokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Erbaa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title