Haberler

Erbaa'da Alt Yapı Çalışması

Erbaa Belediyesi 30 yıllık alt yapının yenilenmesi için ilk kazmayı vurdu.

Erbaa Belediyesi 30 yıllık alt yapının yenilenmesi için ilk kazmayı vurdu.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın önemli projeleri arasında yer alan altyapı Gazi Bulvarı'nda başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarıyla birlikte başladı. Gazi Bulvarında devam edilen çalışmalar, otogar kavşağından hastaneye kadar toplam 3 kilometrelik alanı kapsıyor. Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Erbaa'nın altyapısının yaşlı ve eski olduğunu belirterek, "Göreve gelmeden önce vermiş olduğumuz sözlerden biriydi. Erbaa'mızın altyapısı yaşlı ve eski. Bu altyapıyı kesinlikle değiştirmemiz gerekiyor. Hem kanalizasyon, hem yağmur suyu hem de içme suyunda ciddi problemler yaşıyorduk. Bununla ilgili ilk kazmayı Gazi Bulvarı'ndan vurduk. Gazi Bulvarı Erbaa'nın en büyük ve en prestijli giriş caddesi. Gazi Bulvarı'nda şuanda Yıldız Teknik Üniversitemizin hazırlamış olduğu meydanla beraber bir proje var. Bu proje hem kaldırım çalışması hem de peyzaj çalışmasını kapsıyor. Biz bu çalışmayı yaparken gelecekte altyapı problemi yaşanmasın diye altyapı çalışmamıza öncelik vererek Gazi Bulvarı'ndan çalışmalara başladık. Yaklaşık 3 kilometre yağmur suyu, 3 kilometre içme suyu ve 3 kilometre kanalizasyon hattı olmak üzere burada 9 kilometrelik alt yapı çalışması yapılacak. Hemen akabinde de Gazi Bulvarımızın kaldırımları, peyzajı, ağaçlandırması, ışıklandırması yeniden elden geçirilerek Erbaa'mızın girişine Erbaa'mıza yakışır prestijli bir cadde kazandıracağız. Alt yapı yatırımlarında hem belediyenin maddi zahmeti vardır, iş yükü vardır, hem de vatandaşlar açısından yansımaları vardır. Bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza toz, çamur ve trafik aksaklıkları gibi yansımaları olacak. Bu süre zarfında vatandaşlarımızdan bize anlayış göstermelerini istirham ediyorum" dedi.

Alt yapı için ilk kazmanın vurulduğuna işaret eden Başkan Yıldırım, Erbaa'nın tamamına yayılacak çalışmalar için projelerinin teslim edildiğini ihale aşamasına geçtiklerini ifade ederek, "Şu anda projelerimiz bize teslim edildi. İncelemeleri ve kontrolleri yapıldı. Eş zamanlı olarak İller Bankası Genel Müdürlüğü'nde fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah Avrupa Yatırım Bankası'nın 25 yıl vadeli bir finansmanıyla altyapı çalışmaları Erbaamızın tümünü kapsayacak ihaleye hazırlanıyoruz. Bu yılın sonunda ihalemiz bitmiş Erbaa'nın tüm mahallelerinde başlamış olacak diye umut ediyor, bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hüseyin yıldırım gazi bulvarı Erbaa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title