Haberler

Erbaa Belediyesinde Beyaz Masa

Güncelleme:

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, beyaz masa biriminin kurulmasıyla hizmet ve iletişim kalitesinin artacağını söyledi.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, beyaz masa biriminin kurulmasıyla hizmet ve iletişim kalitesinin artacağını kaydetti.

Erbaa Belediyesi hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların dilek ve şikayetlerini alarak ilgili müdürlüklere aktarılmasını sağlayacak olan beyaz masa birimin kurulması için çalışma başlattı. Türkiye'de ilk defa İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde uygulanan beyaz masa çalışması vatandaşların istek ve şikayetlerinin sistematik bir şekilde kayda alınarak, konularla ilgili olan birimlerin anında harekete geçirilmesini ve sonuç alınmasını hedefliyor. Belediye binasının giriş katında hizmet verecek olan beyaz masa biriminin Kasım ayı başında faaliyetlerine başlaması hedefleniyor.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, vatandaşlara götürecekleri hizmete hız kazandırmak istediklerini ifade ederek, "Amacımız vatandaşımıza hizmeti hızlı götürmenin yanında onlarla iletişimimizi güçlü tutmak. Beyaz masada toplanacak veriler genel anlamda hemşehrilerimizin bizden beklentilerini de net bir şekilde ortaya koyacak. Bu sebeplerle beyaz masayı önemsiyoruz. Beyaz masa biriminin Kasım ayı başında çalışmaya başlamasını hedefliyoruz. Hizmet ve iletişim kalitemizi artıracak bu uygulamanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yıldırım Erbaa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title