Haberler

Epilasyon Broşürü Dağıtımında 4 Kişinin Vurulduğu Olayla İlgili 1 Kişi Tutuklandı

TRABZON'da bir epilasyon merkezine ait broşürlerin dağıtılması sırasında tabancayla ateş açılarak 4 kişinin bacaklarından yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekibi Yalıspor'un Kulüp Başkanı Şeniz Dervişoğlu tutuklandı, Abdulkadir A. ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.

TRABZON'da bir epilasyon merkezine ait broşürlerin dağıtılması sırasında tabancayla ateş açılarak 4 kişinin bacaklarından yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekibi Yalıspor'un Kulüp Başkanı Şeniz Dervişoğlu tutuklandı, Abdulkadir A. ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı. Olay, Kahramanmaraş Caddesi Sanat Sokağı'nda dün saat 15.40'da meydana geldi. Bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, sokaktaki çay ocağında oturan ve broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıktı. Giderek büyüyen ve kavgaya dönüşen olayda bıçaklar da kullanıldı. Bu sırada tabancayla ateş açılması sonucu, 2'si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden mermilerle yaralandı. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

"YALISPOR BAŞKANI TUTUKLANDI"

Bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesi ile kimlikleri belirlenen ve gözaltına alınan Abdulkadir A. ile Bölgesel Amatör Lig ekibi Yalıspor'un Kulüp Başkanı Şeniz Dervişoğlu, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrasında hakim karşısına çıkan Abdulkadir A., adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı, Şeniz Dervişoğlu ise, tutuklandı.

Şeniz Dervişoğlu'nun avukatı Hüseyin Fettahoğlu, müvekkilinin tartışan gruplarla ilgisi olmadığını öne sürerek, "Şeniz bey olay sırasında bölgedeki bir işyerinde oturuyordu. Kavga ve bağırma sesleri üzerine bulunduğu yerden dışarı çıktı. Yaşanan arbedede başka şahıslara yönelik gerçekleşecek daha ağır saldırıları bertaraf etmek ve elinde bıçak olan saldırganı etkisiz hale getirmek için silahını yere doğru ateşledi. Ardından da bıçaklı saldırganı bölgeden uzaklaştırdı. Bu olayda polis de olsa aynı refleksi gösterirdi. Tutuklama kararına itiraz edeceğiz" dedi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Yalıspor Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title