Haberler

Enver Yılmaz ve Anlayan'ın Seçim Çalışmaları

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman ve Yalıköy beldelerini ziyaret ettiler.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman ve Yalıköy beldelerini ziyaret ettiler.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ile ilk olarak Bolaman beldesini ziyaret eden Başkanı Hüseyin Anlayan'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Beldede esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Anlayan ve Enver Yılmaz, daha sonra Hazinedaroğlu Konağı önünde bir konuşma yaptılar.

"BOLAMAN ÇOK DAHA FAZLASINA LAYIK"

Başkan Anlayan yaptığı konuşmada, "Bolaman'da 30 senede hangi birinizi başkan yapsaydık en az bu kadarını yapardınız. Ben inanıyorum ki bundan çok daha fazlasını da yapardınız. Bolaman'ın Fatsa'ya bağlanması bir şans ama beni daha çok heyecanlandıran Bolaman'ın Fatsa'ya bağlanması Fatsa için çok daha büyük bir şanstır. Bolaman sadece bir yolu yapılarak bırakılmamalı. Bolaman çok daha fazlasına layık" dedi.

"ORDU'YU TURİZM MERKEZİ YAPACAĞIZ"

Başkan Hüseyin Anlayan'ın ardından konuşma yapan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Bizim için 'havaalanını yapamayacaklar' denildi. Biz 7 ay sonra Avrupa'nın denize dolgu ilk havalimanını hizmete açıyoruz. Biz iktidar olarak verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Bolaman, Yalıköy ve Medreseönü tabiat harikası bir güzelliğe sahip. Bu güzelliği turizme açacağız. Hizmet amaçlı yaptığımız icraatları vatandaşlarımız biliyor. Biz iktidar partisiyiz ve 12 yıldır iktidardayız. Biz genel başbakanımızın resimlerini her yerde taşıyoruz. Bazıları gibi genel başkanının posterini araçlarına asamayan bir parti değiliz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Enver Yılmaz Bolaman Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title