Haberler

Enver Aysever: Sırrı Süreyya Önder Anneme Küfür Etti

Güncelleme:

Gazeteci Enver Aysever, Twitter hesabından HDP'nin İstanbul adayı Sırrı Süreyya Önder'in kendisine ve ailesine yönelik küfür ettiğini söyledi.

Gazeteci yazar Enver Aysever, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder'in kendisine, ailesine ve annesine ağır küfürler ettiğini duyurdu.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İ ELEŞTİRDİ

Aysever sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından, "Postacı Sırrı demokrat değil mi?" "İstanbul un truva atı kim?" şeklindeki tweetlerle Sırrı Süreyya Önder'i eleştirdi.

"BANA, AİLEME VE ANNEME KÜFÜR ETTİ"

Aysever bu tweetlerinin ardından Sırrı Süreyya Önder'in kendisini aradığını belirterek şunları yazdı "az önce arayıp çok ağır küfürler etti. Bana, aileme, anneme küfür etti. Kamuoyuna duyururum."

ÖNDER'DEN YANIT

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, Enver Aysever'in tweetlerine yine aynı yöntemle twitter'dan yanıt verdi.

"MAHKEME DE GÖRÜŞELİM" MESAJI

Önder, "Bu ibişlerin barışı ve eşitliği sindirmesi imkansız. İnsanlığa kattıkları tek eserleri vardır onu da sifonu çekerken kendileri görürler. Sn. Sarıgül'ün adaylığı kesinleştiğinde söylediklerini yazmaya terbiyem el vermez. Bu nevzuhur ibişler siyaset arenasını boş sanıyorlar. Aysever CHP’deki yerini beğenmediğinde Sn. Kılıçdaroğlu'na söylediklerini hatırladıkça da kızarıyorum. Barışın postacısı da olurum. Uğruna canımı da veririm. Bugün sevdiklerime yarın sövmem. Aysever'in ırkçı söylemleri halen arşivlerde duruyor. Bana "abi abi" diye yaltaklanmaları da kulağımda. Aysever'i arayıp hak ettiği her şeyi söyledim. Kimsenin anasına sövmem. Mahkemeye veriyorum ona da aynı yöntemi öneriyorum. Biz Suriye dahil bu hükümetin bütün savaş operasyonlarına karşı canlı kalkan oluruz. Bu ibişler sadece vah vah der ellerini oğuştururlar." dedi.

İşte Enver Aysever'in Twitter üzerinden yazdığı mesajlar:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Enver Aysever İstanbul Twitter Sosyal Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

DEMEK Kİ HAK ETMİŞSİN..

26
17
yanıtYanıtla
tatvanlıahmet_13@hotmail.com:

önce adama hakaret et sonra. sonra bana küfür etti de olum ne içiyorsunuz siz :))))

27
10
yanıtYanıtla
akp partitimza-07@hotmail.com:

hainlere inat AK PARTi

15
22
yanıtYanıtla
m ünalmahunal@hotmail.com:

çok iyi etmiş

22
14
yanıtYanıtla
ahmetahmet_13@hotmail.com:

söylemişse hak etmişsinde söylemiş.. penguen sunucu..

26
6
yanıtYanıtla
ethemson_yokuss18@hotmail.com:

sırrı sürreyya LGBT li degilmi arkadaşlar açılımını yapayım lezbiyen gay bisexsüel ve Tıravesti lere özgürlük diyen partının başındakı şahıs degilmi kürt kızların elıne pankart veriyor kadınların elıne pankart veriyor garibim bacım teyzem o pankata ne yazdıgını bile bilmeden gösterilerde onu tasıyor sırrı adam olsa o pankartları taşıtmazdı adam diyorki ben aleviyim sen alevi degilsin sırı sen ermenisin hemde saf ermeni adam başa gecersem ilk işim 3 köprüyü yıkacam hava lımanını yaptırmayacam dıyor acıklamalarını okuyun kürtleri rezil ettin istanbulda kürtlerden sana oy yok anca homolardan tırolardan oy alırsın bunların ülkeye hizmete geldıgını düşünenler yanılıyosunuz aklınızı kullanın araştırın ona göre kımın hakkıysa ona oy verın sırrı süreyya kürtaja bile yeşil ışık yakıyor günahsız bebekler ölsün diyor onları savunuyor kımın hakkıysa ona verin elınızı vicdanınıza koyun dıyorum başka söze gerek yok

10
22
yanıtYanıtla
ethem,eermanogur@hotmail.de:

lgbt liler kendi halinde insanlar degilmi niye özgür olmasinlar kimseye zararlari yok istedigi gibi yasama Hakki dogustan vardir, tasvip etmesekte biz yargilayamayiz insanlari haddimizi bilelim lütfen illa nefret gerekiyorsa nefret edilecek seyler cok istemeyen kürtaj yaptirmasin isteyen yaptirsin kusura bakma ama bencilikle bir yere varilmaz herkes kendi kararini kendi vermeli sirri Süreyya neyi savunur bilmem ama benim düsüncem böyle.

yanıt0
yanıt0
yorumcuyorumcu@hotmail.com:

bu admaı gazeteci diye kim bulup yetiştirmeden piyasaya sürmüş,yazık yahu

17
9
yanıtYanıtla
asabiasd@hot.com:

Bunları böyle konuşma cesareti verenler utansın

7
18
yanıtYanıtla
zal mahmudtimza-07@hotmail.com:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

9
15
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title