Haberler

Enstitü Mezunları 50 Yıl Sonra Akef'te Buluştu

1966 yılında Adı Selçuk Eğitim Enstitüsü olan bugün Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde bulunan Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi (AKEF) Edebiyat Bölümünden mezun olan öğretmenler 50 yıl sonra Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelerek kendi okullarında buluştu.

Aralarında Milli Eğitim Müdürlüğü, Personel Daire Başkanlığı, Bakanlık Müşavirliği, okul müdür ve müdür yardımcılığı, öğretmenlik gibi görevlerde bulunmuş olan heyet Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık'ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Kırbıyık, böyle bir buluşmanın çok anlamlı olduğunu bu olaya tanık olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Heyet Dekan Kırbıyık'a, üzerinde 50 yıl önceki sınıfta bulunanların fotoğrafının olduğu bir çiçek takdim etti. Heyette bulunan Yazar Seyit Küçükbezirci 13 Mayıs Çarşamba günü NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi bahçesi havuz kenarında 50 yıl önce ayrılıp buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Küçükbeziri, "Türkiye'nin dört bir yanına öğretmen olarak dağıldığımız yuvamız Selçuk Enstitüden 50 yıl sonra yine dağıldığımız bu yerde bay bayan öğretmenler olarak sağ olanlarımız toplandık. Çocuklar gibi şen hissediyoruz. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AKEF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık ve üniversite personelleri bizi sevgiyle saygıyla karşıladılar, ağırladılar, uğurladılar. Her birine ayrıca teşekkürler" diye konuştu.

Ayrıca eski edebiyat mezunları da yeni mezun olan öğrencilerle, okul önünde fotoğraf çektirerek tarihe anlamlı bir not düştü.

Programa katılanların isim listesi ise şöyle; Ayten Sucaettin Çam, Seyit Küçükbezirci, Yüksel Alaylı Bahadır, Ayşe Alper Taşoluk, Sabahat Kaya İleri, Fazilet Görgün Aksoy, Sami Hamamcı, Hasan Aslan, Aşir Ceylan, Mevlüt Selek, Muzaffer Çavuşoğlu, Halil Tekkeşin, Naim Yardım, Tufan Demir, Nafiz Somuncu, Ramazan Kuntoğlu, İsmail Varol, Ahmet Kabayel, Ünal Özlü, Nafi Ergun Helimoğlu, Hami Köse, Tuncer Bedir. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Keleşoğlu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title