Haberler

Ensarioğlu'ndan Dicle Çıkarması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, kalabalık bir partili ile doğum yeri olan Dicle ilçesine giderek partisinin seçim bürosunu açtı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, kalabalık bir partili ile doğum yeri olan Dicle ilçesine giderek partisinin seçim bürosunu açtı.

Dicle ilçesine gelen M. Galip Ensarioğlu, eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu ve Dicle Belediye Başkan adayı Faysal Ensarioğlu ile yaklaşık bin kişilik bir kalabalıkla ilçedeki seçim bürosu açılışını yaptı. Dicle'ye çıkarma yapan başkan adayları ve eski Devlet Bakanı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Alkışlar eşliğinde ilçe başkanlığına geçen AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 30 Mart'ın milat olacağını söyledi. Ensarioğlu, 12 yıldan beri iktidarda olan AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattı.

"ARTIK KÖYLER YAKILMIYOR"

Mehmet Galip Ensarioğlu, AK Parti hizmetlerini anlatırken, köy yakma ve işkence olaylarının partilerinin iktidarı ile birlikte bittiğini söyledi. Ensarioğlu, "Türkiye'nin İMF'ye 1 milyar lira borcu artık yok. Yaşanan köy yakma, işkence olayları bu iktidar ile artık sona erdi. Eskiden Dicle ilçesine gelirken dahi 4 ayrı yerde arama yapılıyordu, tüm bunlar AK Parti iktidarı döneminde ortadan kalktı" dedi.

ENSARİOĞLU DİCLELİLERE MÜJDE VERDİ

Dicle ilçesine yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi veren Ensarioğlu ilçe halkına müjde verdi. AK Parti olarak Dicle ilçesine talip olduklarını ifade eden Ensarioğlu, ilçeyi modern bir kent haline getireceklerini müjdeledi. Ensarioğlu, "Gençler için kapalı spor salonunun yanı sıra hükümet konağı, emniyet binası ve tramvay yapılacaktır. 15 yıldan beri Dicle ilçesine hiçbir anlamda hizmet yapılmıyor. 30 Mart tarihinde Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile belediyeleri alıp vatandaşımıza asıl hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Tüm projeleri 5 yıl içerisinde hayata geçireceğimizin sözünü buradan veriyorum" diye konuştu.

Dicleli vatandaşlar da Ensarioğlu'nun konuşmasını sık sık sloganlarla destekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

kendal botanezute2121@hotmail.com:

havalanı da yapacakmısın tranvay yapacakmış gıt işine mılet yemez babana yuttur bunu. lavuk oylar bdp ye

0
1
yanıtYanıtla
amed amedezute2121@hotmail.com:

parayla satan adamdan pıran ne bekleyecek saltanatınız bıttı yavrum pıran kendını tanımış dobroskı oylar bdp ye

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title