Haberler

Ensarioğlu Köy Ziyaretinde

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Eğil'in Yatır Köyü'nü ziyaret etti.

Eğil İlçesi Yatır Köyü halkından büyük ilgi gören Ensarioğlu köy halkına hitaben bir konuşma yaptı. Ensarioğlu partiler ve adaylar arasında kıyas yapılmasına ve tercihin ona göre yapılmasına değindi.
Diğer partiler tarafından başkan adayı olarak gösterilen adaylar hakkında konuşan Ensarioğlu, halkın ithal adayları değil, kendi içinden insanları seçeceğine inandığını söyledi.

AK Parti iktidarında kalkan Kürt kimliği ve başörtüsü yasağından bahseden Ensarioğlu, bunların kısa bir sürede düzeltildiğini dile getirdi. Otuz yıllık savaşın çözüm süreciyle bittiğini, çocuğu askerde de dağda da olan anaların endişelerinin yok olduğunu belirtti. Yatır halkından destek isteyen Ensarioğlu, "Diyarbakır'ın kaybettiği 30 yılı telafi edelim" diye ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title