Haberler

Eniştesinin Evini Basanları Rehin Alındı

Şanlıurfa'da, 19 yaşındaki Sultan Fatih Aktosun, tartıştığı için eniştesinin evini basanları pompalı tüfekle rehin aldı.

Şanlıurfa'da, 19 yaşındaki Sultan Fatih Aktosun, tartıştığı için eniştesinin evini basanları pompalı tüfekle rehin aldı. Silahla ateş edip, etrafa korku salan Aktosun, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Olay gece geç saatlerde Gümüşkuşak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; aynı işyerinde çalışan Mustafa Çakmak, önceki gün tartıştığı kaynakçı İsmail Okkaş'ı dövdü. Yaşananları hazmedemeyen Okkaş, yanına kardeşi Recep ve kuzeni İbrahim Okkaş'ı alarak hesaplaşmak için Hacı Hamza Sokak'ta bulunan Mustafa Çakmak'ın evini bastı. Bu sırada evde olan Çakmak'ın kayınbiraderi Sultan Fatih Aktosun (19), yanında bulunan pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Yaşanan kargaşa sırasında Recep Okkaş evden kaçmayı başarırken, diğer 2 kişi ise Aktosun tarafından avluda yere yatırarak rehin aldı.

OPERASYONLA EVE GİRİLDİ

Evden kaçmayı başaran Recep Okkaş, '155 Polis İmdat' hattını arayarak rehin yaşananları anlatıp, yardım istedi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay bölgesini kuşatan sivil ve resmi polisler ile özel harekat timleri çalışmalarını tamamladıktan sonra operasyonla, eve girdi. Pompalı tüfekle etrafa korku salan Aktosun'u etkisiz hale getiren polis, içeride rehin tutulan 2 kişi ile olay sırasında kaçmayı başaran Recep Okkaş gözaltına alınarak, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayın gerçekleştiği sokakta yaşananlar merakla izlenirken, küçük çocuklar korkulu anlar yaşadı.

Sorgulamasına başlanan şüphelilerden, pompalı tüfeği ile korku salan Sultan Fatih Aktosun'un 8 ayrı suçtan sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

---------------------------------------

Olay yeri

Alınan güvenlik önlemleri ve sağlık ekipleri

Özel harekat polisleri

Eve girilmesi

Şüphelinin gözaltına alınması

Yaşananları merakla izleyenler

Polisin çalışması

Genel ve detay görüntüler

(KJ Haber Hasan KIRMIZITAŞ - Kamera Ömer PINAR - Şanlıurfa DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title