Haberler

Enginar'dan İha Muhabirine Veda Ziyareti

Kula Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Mardin’in Kızıltepe ilçesine tayini çıkmasının ardından İhlas Haber Ajansı Kula Muhabiri Hasan Yiğen’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kula Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Mardin'in Kızıltepe ilçesine tayini çıkmasının ardından İhlas Haber Ajansı Kula Muhabiri Hasan Yiğen'e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kula İhlas Haber Ajansı Muhabiri Hasan Yiğen ile bir süre sohbet eden Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bizden desteklerini esirgemeyen ve her ne zaman olursa olsun birlik ve beraberlik örneği gösterdiğimiz basına teşekkür ediyorum. Kula basınının ileriki dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Ziyarette konuşan İlhas Haber Ajansı Muhabirimiz Hasan Yiğen ise, "4 yıllık görev süresi boyunca beraber olduğumuz çalışmalardan her zaman başarı ile galip gelmişizdir. Garnizon komutanımızın yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Hem iş hayatında hem de ailesi ile birlikte normal hayatında başarılar dolu yıllar geçirmesini temenni ediyorum. Garnizon komutanımızın yeni görev yeri hayırlı olsun." şeklinde konuşarak yeni görev yerinde başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Kızıltepe Mardin Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title