Haberler

Engin Baytar, Karşıyaka'da

Güncelleme:

Karşıyaka, en son Galatasaray'da forma giyen Engin Baytar'ı kadrosuna dahil etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan giyen Engin Baytar'ı transfer etti.

1 YILLIK SÖZLEŞME

Gün içinde Engin Baytar'la anlaşan İzmir ekibi, futbolcuların eksik evraklarının tamamlamasıyla futbolcunun lisansını çıkarttı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu yeşil-kırmızılı ekiple 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NEREDEN NEREYE

Türkiye kariyerine 2004-2005 sezonunda Maltepespor'da başlayan Almanya doğumlu Engin Baytar, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor formaları giydi. Galatasaray'la sözleşmesini 24 Şubat 2015'te fesheden Engin Baytar, PTT 1. Lig'de ilk kez mücadele edecek.

Geçen sezon Galatasaray'da 4 kez 21 Yaş Altı Takımı ile müsabakaya çıkan Engin Baytar, Türkiye'de 2013-2014 sezonunda Galatasaray ve Çaykur Rizespor'da 11 lig maçında forma giydi.

Kaynak: AA / Spor

Engin Baytar Galatasaray Karşıyaka İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (7)

tracers:

karşıyaka sahil yeri ! türkiyenin en güzel en büyük ilçelerinden biri ! sanki bi dağ kasabasından bahseder gibi haber ypmışlar !

4
0
yanıtYanıtla
Kara şövalye:

Şaşıracak bişey yok adam 3 senedir top oynamıyor Barcelona ya transfer olacak hali yoktu

3
0
yanıtYanıtla
VanlıTürk:

Seneye 3 Ligde Vansporda oynar artık babasıda vansporda oynuyordu ogluda oynar artık :D

3
0
yanıtYanıtla
urfali:

Karsiyaka bile fazla bu densize..

0
1
yanıtYanıtla
azad axaMobil-ANDROID:

kendini bitiren adam

0
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞMobil-IOS:

Yaww bu site iyice cacıga baglamış

0
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞMobil-IOS:

Bide konturol oluyormuş yorum siz önce haberinizi konturol edin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title