Haberler

Engin Altan ve Neslihan Alkoçlar Düğün Öncesi İtalya'ya Gitti

Güncelleme:

28 Ağustos Perşembe günü Çubuklu 29'da nikah masasına oturmaya hazınlanan Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar, İtalya turuna çıktı.

İzdivaçları için gerekli resmi prosedürleri halleden sevgililer, Venedik’te baş başa romantik bir tatil yapıyor. Kentin simgesi olan gondollarla tur atan ikili, bol bol fotoğraf çekti. Çift, tarihi mekanlarda çektirdikleri pozları Instagram hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: Magazin

Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar Neslihan Alkoçlar İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

sera:

Tuzu kuru olanin umurunda degil iste yani tok acin halinden ne anlasin gazzede cocuklar oluyor Neslisah hanim kendi havasinda niye umurunda olsun ki nasil olsa onun ve ailesinin keyfi yerinde bana dokunmayan yilan bin yasasin degil mi bari insanlarin gozune sokmayin eglencenizi bir yerde gozyasi ve kan akarken

16
11
yanıtYanıtla
lila:

engine altan duzyatani da adam sanmistik...5 senelik askindan ayrildi, ayriliginin 40 i cikmadan bu kizla nisan olayina girdi, tabi kiz sosyetik, aile zengin falan, engin de icguveysinden hallice,damat kadrosundan sosyeteye girerim saniyor...yazik, zavalli engine, 3 gunde ezer egosunu sifirlarlar o ailede.. ahh engine ahh, aldin mazlumun ahini cikacak elbet aheste aheste..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title