Haberler

Engin Altan'ın Bölüm Başı 100 Bin TL Alacağı İddiası Yalanlandı

Güncelleme:

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrolünde oynayan 'Engin Altan Düzyatan zam aldı' haberleri yalan çıktı.

TRT 1'in sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın sakallarını kesmemesi için zam yapıldığı iddiası magazin basınında geniş yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

BÖLÜM BAŞI 100 BİN TL ALACAK İDDİASI

İddiaya göre; oyuncunun, dizideki karakterin dışında başka bir role bürünmesini ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcı, Düzyatan'a, "Tatil yaptığın dönemde ücretini ödeyeyim" teklifinde bulunmuş, Düzyatan da bu istek üzerine filmde oynamaktan vazgeçmişti. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olan Bozdağ'ın yeni sezonda Düzyatan'ın bölüm başı aldığı 60 bin TL'yi 100 bin TL'ye çıkardığı öne sürülmüştü.

YAPIMCI YALANLADI

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Yapılan kamuoyu açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

"Yapımcılığını üstlendiğimiz Diriliş 'Ertuğrul' Dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Diriliş Ertuğrul'da Oynayan Engin Altan Düzyatan Zam Mı Aldı?', 'Ertuğrul Gaziye Zam', 'Sakalını Kesmeyince Zam Aldı' başlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberlerde yer alan; oyuncunun, dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyrici karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan'a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi doğru değildir.

Türkiye'de izlenme ve reyting rekoları kıran, 30'dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş 'Ertuğrul' dizimizi; magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu tür haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Mehmet Bozdağ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title