Haberler

Engin Altan Düzyatan, 'Romantik Komedi'de Oynamayacak

Güncelleme:

2010 yapımı "Romantik Komedi" ve 2013 yapımı "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda"dan sonra, serinin üçüncü filmi için hazırlıklar başladı.

2010 yapımı "Romantik Komedi" ve 2013 yapımı "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda"dan sonra, serinin üçüncü filmi için hazırlıklar başladı.

ASTRONOMİK ÜCRETE RAĞMEN ''HAYIR'' DEDİ

Kadroyu değiştirmek istemeyen yapımcı, ilk iki filmde başrolde olan Engin Altan Düzyatan'la bir kez daha masaya oturdu. Ancak iddiaya göre ünlü oyuncu, senaryoya ısınamadığı gerekçesiyle teklifi reddetti.

Astronomik ücrete rağmen "hayır" yanıtından dönmeyen Düzyatan'ın bu yazı dinlenmeye ayıracağı, eşi Neslişah Alkoçlar ve ocak ayında dünyaya gelen oğulları Emir'le uzun bir tatil yapacağı söyleniyor.

Romantik Komedi'de Cemal Hünal, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan ve Gökçe Özyol rol almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Cemal yurdseverMobil-IOS:

Mahsun kırmızıgüle verilecek en güzel cevap verdin teşekkürler Altan teşekkürler, diriliş

13
3
yanıtYanıtla
MAHMUT TOPAL:

ÖNCELİKLE ENGİN BEYİ TEBRİK EDİYORUM BÖYLE BİR KARAR ALDIĞI İÇİN. DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ İLE HALKIN ÖYLE BİR SEVGİSİNİ KAZANDIKİ AÇIKCASI BU FİLMDE OYNAMA KARARI ALSAYDI BENİ VE DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANLARINI ÜZERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ENGİN ALTAN DÜZYATAN''A GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

9
2
yanıtYanıtla
irfan:

Engin hiçbir oyuncunun erişemiyecegi yerde şu anda bu filimde oynarsa yanlış yapar bu işin içinde siyasi oyun var oyun kuranlar diziyi hazmedemeyen kesim net olarak gözükmete

8
1
yanıtYanıtla
HULAGU HAN:

DOGRU BIR KARA VERMISSSIN HELE POLISIMIZE DEVLETIN RESMI HÜKÜMETINE IFTIRA ATAN HAIN DIYEN KATIL DIYEN HDPNIN YALANLARINA P´SAHTE TUZAKLARINA DÜSÜP BURADAN DEVLETIN POLISINE ASKERINE HAIN DIYEN BIR ADAMLA SENIN FILIM CEVIRMEMEN GEREKIYOR SENI BU KONUDA KUTLARIM MAHZUN HDPNIN ARTISLERINI OYNATSIN FILIMLERINDE ONA YAKISIR BU HATTA FILIMIN ADI BODRUMDAKI HAYALI YARALI PKKLILAR FILMINE CEKSIN KARDESLIK ADI ALTINDA MEGERSEM HAINLIK YATIYORMUS EE ALLAH BU GERCEKLER CIKIYOR ORTAYA SAKLI KALAMIYOR

1
0
yanıtYanıtla
zera 31 gs:

ben oynayayım barı

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok eğlenceli bi film keşke oynasaydın. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title