Haberler

Engin Altan Düzyatan: Normal Standartların Üstündeyim Galiba

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, ömrün, aşk aramakla ve doğru insanı bulmakla geçtiğini ifade ederken, kadın hayranlarının kendisini beğenmesi ile ilgili, "Normal standartların üstündeyim galiba. 'Çok yakışıklıyım' diyerek uyanmıyorum.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, ömrün, aşk aramakla ve doğru insanı bulmakla geçtiğini ifade ederken, kadın hayranlarının kendisini beğenmesi ile ilgili, "Normal standartların üstündeyim galiba. 'Çok yakışıklıyım' diyerek uyanmıyorum. Ama böyle hissedilmesi veya bunun söylenmesi hoşuma gidiyor" dedi.

Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı 'Turki Ekstra' programında 10 Aralık Çarşamba günü TRT1'de ekrana gelecek 'Diriliş-Ertuğrul' dizisinin setinde yapılan röportajlar ekrana getirildi. Sunucu Liana Dahdouh'un'un sorularını yanıtlayan 'Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, giydiği kostümlerinin o döneme uygun olduğunu söyledi. Tüm çabalara rağmen üzerindeki malzeme ağırlığının hafifletemediğini anlatan Düzyatan, şöyle dedi:

"Üzerimdeki deri nereden baksanız 5 kilo. Benim kullandığı kılıç, gerçek ağırlığında; yaklaşık 1.5 kilo. Savaş sahnelerinde biraz daha gerçekçi olmasını istediğim, o zamanki insanların neler çektiklerini bir şekilde öğrenmek ve çok da şık göründüğü için gerçek kılıçla savaşıyorum. Atla birlikte seyahat etmeye başladığımız ya da savaştığımız zaman yaklaşık üzerimize 20 kilo ağırlık biniyor. Şu an üzerimde yaklaşık 7 katman var. Bunun keyfi de başka. 'Şu anda daha rahat bir işte çalışmayı tercih eder miydin?' dersen, etmezdim. Bu işin içinde olmak benim için çok zevkli."

"BİZİM DÖNEMİMİZDE SEVGİYİ GÖSTERMEK RAHAT"

Düzyatan, o dönem ile bugünkü yaşam arasında çok büyük fark olduğunu ifade ederken bir soru üzerine, "Bizim dönemimizde sevgiyi göstermek daha bir rahatmış. Sevgimizi göstermeyi bir şekilde önemli buluyor ve bunu göstermeyi tercih ediyoruz. Kadınlar da bunu bekliyorlar. Ama o dönemde kadınların sevgilerini gösterme şekilleri bizimkinden bir hayli farklı. Her şeyden önce bir hayli sakin çok daha mesafeli çok daha birbirine gözlerle hitap edilen şeyler var" diye konuştu.

Engin Altan Düzyatan, aşkın insanı yaşama bağladığını, ömrün, aşk aramakla ve doğru insanı bulmakla geçtiğini ifade ederken, "Eğer bulduysanız ve o aşkın içindeyseniz hayat sizin için bir şekilde rahatlıyor. İşinize ve diğer yaşamınıza konsantre olacak alanınız oluyor. Bulamadıysanız ömrünüz o aşkı aramakla geçiyor. Bir şekilde konsantrasyonunuz hep dağınık oluyor" dedi. Düzyatan, kadın hayranlarının kendisini beğendiği hatırlatılınca şunları söyledi:

"NORMAL STANDARTLARIN ÜSTÜNDEYİM GALİBA.."

"İnsanın kendisine 'Yakışıklıyım' demesi garip geliyor. Çok öyle hissettiğimi söyleyemem. Normal standartların üstündeyim galiba onu da kabul etmek lazım. 'Evet çok yakışıklıyım' diyerek uyanmıyorum. Ben normal hayatımı yaşıyorum. Ama tabii ki böyle hissedilmesi veya bunun söylenmesi hoşuma gidiyor. Çünkü yaptığım iş de bir şekilde bunu da gerektiriyor aslında."

"SAKALSIZ HADIMI OYNUYORDUM, BURADA ALP OLDUM"

Daha önce 'Fetih 1453'te oynayan Cengiz Coşkun, o nedenle son rolünü yadırgamadığını, kendisini bu kostümlerle doğmuş, o döneme aitmiş gibi hissettiğini söyledi.

Arap dünyasında 'Fatima' adıyla ekrana gelen 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinden tanıdığı, daha sonra 'Muhteşem Yüzyıl'da da oynayan Kaan Taşaner ise, "Muhteşem Yüzyıl'da sakalsız bir hadımı oynuyordum. Oradan buraya nasıl geçtim ben de bilmiyorum. Burada Alp oldum" diye espri yaparken, "Bir oyuncu için epik bir dünya kurmak çok daha keyifli" dedi. Taşaner, Ertuğrul Gazi dönemi ile günümüzün arasında yemek yeme, konuşma, yürüyüş biçimlerinin çok farklı olduğunu ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Gazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Orhan Ertuğrul:

Bu açıklamalar buram buram reklam kokuyor. Öncekilerin kemiklerini sızlattığınız yetmedi sıra Osmanlı'' nın kurucusuna geldi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title