Haberler

Engelsiz Kafede Özel Eğitim

Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam alanında engellilere yönelik düzenlenen ücretsiz aktiviteler ve kurslar yoğun ilgi görüyor.

Engelsiz Kafe ve Spor yaşam alanına gelen engellilere yönelik el sanatları, ritim, bocce, egzersiz kurslarının yanı sıra, doğal ürün yetiştirmeleri için ekolojik tarım, toplumsal yaşama entegre olabilmeleri için kaynaştırma programları ve kültür gezileri düzenleniyor.

SÖZEN: "ENGELLİLERİ BEKLİYORUZ"

Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam alanında aktivite ve kursların yılın 365 günü sürdüğünü belirten Sosyal İşler Müdürü Emin Sözen, "Engellilere yönelik kurslar, aktiviteler ve geziler düzenliyoruz. Özellikle kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Antalya'da yaşayan tüm engellilere hizmet vermekteyiz. Engelli kardeşlerimizin de yaşamın içinde yer almalarını istiyoruz. Kurslarımıza, aktivitelerimize ve gezilerimize tüm engelli kardeşlerimizi bekliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title