Haberler

Engelsiz Aşkta En Mutlu Gün (2)

Onlarınki BİR AŞK HİKAYESİ Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 9 yıldır birlikte olduğu Sibel Kahraman ile bu akşam yapılan nikah töreni ile dünya evine giren 41 yaşındaki fiziksel engelli Vedat Ergüven'in nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı.

Onlarınki BİR AŞK HİKAYESİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 9 yıldır birlikte olduğu Sibel Kahraman ile bu akşam yapılan nikah töreni ile dünya evine giren 41 yaşındaki fiziksel engelli Vedat Ergüven'in nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı. Diamond Of Bodrum Otel'de kıyılan nikah törenine gelin ve damadın yakınları ile Bodrumlular katıldı. Çiftin şahitliklerini Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum belediye meclis üyesi Ali Demiröz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez yaptı.

Damadın annesi Gülşen Ergüven ve babası Nebi Ergüven fiziksel engelli kardeşi Haydar Ergüven eşi Kübra Ergüven, diğer fiziksel engelli kardeşi Ömer Ergüven ile eşi Filiz Ergüven, gelinin annesi Günay Kahraman, babası Ömer kahraman, ile yaklaşık 500 davetlinin katıldığı nikah töreni sırasında Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Vedat Ergüven arasında sık sık şakalaşmalar oldu. Ergüven'i dokuz yıldır tanıdığını ve çok insancıl bir kalbi olduğunu belirten Kocadon, "Bugün burada iki insanın bir yuva kurmasından çok sevginin gücünü görüyorsunuz. İki gönül bir olmuş, birbirlerine sahip çıkmış ve buraya kadar ilişkilerini getirmişler en mutlu gün onlar için bugün. Bu nedenle insanların sağlam olması engelli olması hiç önemli değil yüreklerindeki pırıltı kalplerindeki sevgi her engeli aşacak güçtü, Sibel kızımızda bu engelleri aşmış ve kalbini Vedat'a vermiş" dedi. Gelin eşinin ayaklarına bastı salon kahkahaya boğuldu.

Kocadon'un nikahı kıymasının ardından gelinin tekerlekli sandalyedeki eşinin ayaklarına basması salondakileri ve tanıkları kahkahaya boğdu. Gelinle damat nikah töreninin hemen ardından Kayahan'ın Bizimki Bir Aşk hikayesi isimli şarkısı ile konukların alkışları arasında dans etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sibel Kahraman Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title