Haberler

Engelsiz Aşkta 12'nci Günde Evlilik

Amasya'da yaşayan bedensel engelli 32 yaşındaki Evren Kılıç ve İzmir'de yaşayan 22 yaşındaki Esranur Platin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştı.

Amasya'da yaşayan bedensel engelli 32 yaşındaki Evren Kılıç ve İzmir'de yaşayan 22 yaşındaki Esranur Platin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştı. Arkadaşlıklarını sürdüren ikili, bugün Amasya'da düzenlenen törenle evlendi.

Amasya'da yaşayan ve 3.5 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası bedensel engelli olarak hayatını tekerlekli sandalyede geçiren Evren Kılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde İzmir'de yaşayan Esranur Platin ile tanıştı. Tanışmanın ardından Platin Amasya'ya geldi. Birbirlerine aşık olan Kılıç ve Platin, bugün Amasya Engelsiz Yaşam Parkı'nda kıyılan nikah ile dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Amasya Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir kıydı. Şahitliklerini ise Beyaz Ay Derneği Amasya Şube Başkanı Tolga Özözen ve Ayşegül Çimen yaptı. Enver Kılıç, "Ben 3.5 yaşında ateşli hastalık geçirdim. Bu sebepten dolayı yürüme engelli oldum. Engelin ne olduğunu öğrenmeye, engeli nasıl kabul edeceğimizi öğrenmeye başladım. Engelime asla isyan etmedim. Hayatıma Esranur girdi. Onunla sosyal medya aracılığı ile tanıştım. Birbirimizi severek evlendik" dedi.

Esranur Platin ise, "Facebook'ta engelliler sayfasını gezerken Evren ile tanıştım. Bana istek gönderdi. O vesile ile internetten konuşarak birbirimize uygun olduğumuza karar verdik. Bugün de evliliğimize adım atmak için bir araya geldik" dedi. Nikahı kıyan Belediye Başkanı Cafer Özdemir de "Gönül engel tanımıyor. İki gencimiz birbirlerini sevmişler, yıldırım aşkıyla birbirlerine bağlanmışlar, fedakarca birbirlerine destek olacaklar. Örnek bir aile olacaklar. Bugün bizim için mutlu bir gün, ben ikisine de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Daha sonra evli çift ve misafirler Engelsiz Yaşam Parkı'nın bahçesinde müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. - Amasya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Evren Kılıç Amasya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title