Haberler

Engellilerin Tek Hedefi Şampiyonluk

Güncelleme:

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında bu yıl şampiyonluk için mücadele verilecek.

Batmanlı engellilerin şampiyonluk azmi

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül'de başlayan Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında hedef yine şampiyonluk.

2015-2016 sezonu hazırlıklarına 1 Eylülden bu yana devam eden Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını kura heyecanı sardı.

Yarın kura çekimi için Kocaeli iline gidecek olan Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya fikstür çekimi ile yeni sezon takviminin de netlik kazanacağını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili Kocaeli iline hareket etmeden önce bir açıklama yapan Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, "1 Eylülden bu yana haftada 2 antrenmanla hazırlanan takımımız geçmiş 9 sezonda olduğu gibi yine ilimizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacak. Sporcu arkadaşlarım Batman Atatürk kapalı spor salonunda Antrenör Abdullah Bayram hocamızın gözetiminde teknik, taktik ve kondisyon çalışmalarını hazırlanan takvime göre devam ettirmekte. Bu gün fikstür çekimi için Kocaeli iline gidiyorum, Cuma günü çekilecek fikstür ile ligimizin takvimi netlik kazanacak. Yeni sezonun ligimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title