Haberler

Engellilere Spor Desteği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelli çocukların spor aktivitelerinden görüntü- Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile röportaj Erzurum'da engellilere spor desteği- Yakutiye Belediyesi ve Atatürk Üniversitesinin ortaklaşa hazırladığı proje çerçevesinde 300 engelli çocuk, spor yapma imkanına kavuştu Yakutiye Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO) ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında, Erzurum'da yaşayan yaklaşık 300 engelli çocuk haftanın 5 günü spor yapacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelli çocukların spor aktivitelerinden görüntü- Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile röportaj Erzurum'da engellilere spor desteği- Yakutiye Belediyesi ve Atatürk Üniversitesinin ortaklaşa hazırladığı proje çerçevesinde 300 engelli çocuk, spor yapma imkanına kavuştu Yakutiye Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO) ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında, Erzurum'da yaşayan yaklaşık 300 engelli çocuk haftanın 5 günü spor yapacak.Yakutiye Belediyesinin engelli çocuklara spor yapma imkanı sağlamak için hazırladığı proje, BESYO Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikle başladı.Engelli çocuklar, basketbol, hentbol ve benzer aktiviteleri yaparak farklı bir gün yaşadı.Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeyle Erzurum'daki 300 engelli çocuğun sporla buluşacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün spor malzemelerini belediye bütçemizden karşıladık. Bazı çocuklarımızı okullarından, bazılarını da evlerinden alarak buraya getirdik. Buradaki spor faaliyetlerinin ardından da her gün tekrar evlerine bırakacağımız bir düzenleme yaptık. Hem çocuklarımız sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürsünler hem de ev ve okul ortamından farklı bir mekana gelerek vakit geçirsinler."Korkut, projenin bir yıl devam edeceğini ve ilgi olması halinde gelecek yıllarda da devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title