Haberler

Engellilere Akülü Araç Dağıtımı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin Hollanda MÜSİAD Şube Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa projesi ile Erzurum’da yaşayan 113 engelli vatandaşa özel akülü araç dağıtımı yapılması yönündeki çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, MÜSİAD Erzurum Şubesi'nin Hollanda MÜSİAD Şube Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa projesi ile Erzurum'da yaşayan 113 engelli vatandaşa özel akülü araç dağıtımı yapılması yönündeki çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Abdulhakimoğulları, Hollanda'da yaşayan işadamı Ali Yavuz'un engellilere hibe ettiği 113 akülü aracın Erzurum Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla dağıtıldığını anımsatarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün engellilere yönelik çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Abdulhakimoğulları, engellilerin sosyalleşmesi ve yaşam çıtalarının yükselmesi için bu tür çalışmalara ihtiyaç olduğunu belirterek, söz konusu çalışmanın engellilerin yaşam standardını yükselteceğine inandığını söyledi.

Engelli akülü araç dağıtım törenine katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ise engelliler konusunda hayırsever Ali Yavuz'un duyarlılığın herkese örnek olmasını istedi.

Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşları ile ilgili sürekli iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Ekinci, "MÜSİAD Erzurum Şubesi ile yaptığımız protokol gereği engellilere akülü araç dağıtımı gerçekleştirildi. MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Tamer Bayır ve hayırsever işadamı Ali Yavuz'a teşekkür ediyoruz. Engellilerle ilgili çalışmaların daha etkin hale gelmesi için diğer kurumlarla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yavuz Hollanda Erzurum Ekinci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title