Haberler

Engellilerden Milli Eğitim Müdürü Bilen'e Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi’nin kısa bir süre önce yapılan genel kurulunda seçimle göreve gelen Güler Çapraz Buyruk Başkanlığındaki yeni dernek yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i makamında ziyaret etti.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi'nin kısa bir süre önce yapılan genel kurulunda seçimle göreve gelen Güler Çapraz Buyruk Başkanlığındaki yeni dernek yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'i makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde, engellilerin en önemli sorununun eğitim olduğunu vurgulayan Genel Başkan Güler Çapraz Buyruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve ekibinin de bu konuda ilçedeki engellilere vermiş olduğu desteğe teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki başlatılan Engelsiz Hayat Projesi'nin kendileri için çok önemli ir çalışma olduğunu da vurgulayan Güler Çapraz Buyruk, Ayvalık'ta yaşayan engellilere yönelik bu tür projelerin çoğalmasını istedi.

Türkiye'de engellilere yönelik yapmış olduğu faaliyetlerle engelli camiası tarafından yakından tanınan ve gerçekleştirdiği çalışmaların takip edildiği Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi'nin çiçeği burnunda yönetiminin kendisine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ise, amaçlarının ilçedeki eğitim çıtasını oldukça yükseklere çıkarmak olduğunu vurgulayarak, bunu yaparken de ilçede yaşayan engellileri asla göz ardı etmeyeceklerinin altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title