Haberler

Engelliler Yararına Düzenlenen Defile Büyüledi

Geliri, Akhisar'da yıllardır faaliyet gösteren Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinin eğitim binasının inşaatına bağışlanan İs-Se Kuaför, Stüdyo Özge, Barones Butik ve Ferdi Deren'in ' Moda Akhisar' adı altında organize ettiği Ütopia Wedding'te yapılan defile ve saç şov izleyicilere harika bir gece yaşattı. Gecenin sunuculuğunu ise ünlü sunucu Vatan Şaşmaz gerçekleştirdi.

Moda Akhisar Defile ve Saç Şov programını düzenleyen İS-SE Kuaför, Ferdi Deren, Özge Stüdyo, Barones ve etkinliğin ana sponsorları Özel Akhisar Hastanesi, Kahve Diyarı, Hale Pastaneleri, Kozlusan, Can Zeytinleri, Life Beauty Club, Beko Sıdan-Beliz, Kasha, Maxra Govanna engelli çocuklar yararına büyük bir organizasyona imza attı.

Etkinliğe Nemodek, Akhisarlım Çocuk Giyim, Erdayıoğlu Kuyumculuk, Batı Mermer, Gedevre Çiftliği, Yeşil Portakal, Suyolcu Otomotiv, Esin Ofset, Ceren Tur (Cafe ve Restaurant), Atatur, Madam Burcu, Formen, Elit Kuaför, Turmalin Takı, Derya Un, Agora Kozmetik, Cenk Optik, Ütopia Wedding, Aydın Aliminyum, Özcan İnşaat, Foto Rasim, Fayton Otel, Keyfi Sefa Dergisi, Ege Bella Kuaför malzemeleri firmaları da katkılarıyla Akhisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Defile öncesi çekimlerinin Akhisar ve köylerinde gerçekleştirildiği, yönetmenliğini Kadir Boz'un yaptığı, Elif Çukurova, Baran Ayhan ve Medine Yıldız'ın rol aldığı "Rüya" isimli kısa film gösterimi yapıldı. 17 mankenin katıldığı ve İS-SE Kuaför, Ferdi Deren'in saç şovundan sonra, gece 'After Party' ile son buldu.

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı Moda Akhisar Defile ve Saç Şov programında gecenin anlam ve önemini anlatan konuşmayı Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği Müdürü Nuray Bayraktar yaptı. Nuray Bayraktar konuşmasında, "Moda Akhisar'ın düzenlediği Defile ve Saç Şov'dan oluşan ve bizler için çok anlamlı olan özel geceye katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Akhisar'da bir ilke imza atan bu 4 firma, kocaman yürekli insanlar bu gecenin gelirini Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinin eğitim binasının inşaatına bağışlayarak, geceye daha büyük anlam kattılar. Şahsım, kurumum ve özel çocuklarım adına hepsine minnet duygularımı huzurlarınızda tekrar sunuyorum. Ayrıca 'Bir El Sende Ver' sloganıyla başlattıkları bu projeye 10-16 Mayıs Engelliler haftası bitiminde gerçekleştirdikleri için özel çocuklarımıza çok büyük anlam sundular. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. İS-SE Kuaför Selda-İsmail Karaca, Ferdi Deren, Stüdyo Özge Kadir Boz ve Elif Şat, Barones Giyim Sultan Fikirli ve Şule Çatal'dan oluşan Moda Akhisar ekibine, bu geceye sponsor olan çok değerli şahıs ve firmalara katılımlarınızdan dolayı siz davetlilere ve en önemlisi yüreklerinde özel çocuklarımızın sevgisini hiç eksik etmeyen ve daima yaşatan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Gecemizin sunuculuk görevini yapan Vatan Şaşmaz'a da teşekkür ediyorum. Son olarak bizler için çok önemli ve değerli bir insan olan ve kısa bir süre önce aramızdan ayrılan ve hiç unutmadığımız ve özel çocuklarımızın her zaman yanında olan değerli yardımsever iş adamı Murat Kabasakal'ı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Geceye, Kırkağaç Kaymakamı Dr. Mehmet Yeşilbaş ve eşi Sakine Yeşilbaş, Türkiye CMC Cat Mondial Türkiye başkanı Mustafa Ceylan ve Eşi Türkan Ceylan, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu ve eşi Sıdıka Keskinoğlu, Akhisarlı sponsorlar, davetliler, çevre il ve ilçelerden de bir çok konuk geceye katıldı.

İS-SE Kuaför Selda-İsmail Karaca, Ferdi Deren, Stüdyo Özge Kadir Boz, Barones Giyim Sultan Fikirli ve geceye sponsor olan şahıs ve firmalara plaketleri, Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği Müdürü Nuray Bayraktar, tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vatan Şaşmaz Kadir Boz Akhisar Moda Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title