Haberler

Engelliler, Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplumda engellilerin sorunlarının çözümün yönünde onlara acınarak yaklaşım ortaya konulmasının yanlış olduğunu belirterek, önemli olanın engellilere acımak değil, onların yaşadıkları sorunların çözümü için...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplumda engellilerin sorunlarının çözümün yönünde onlara acınarak yaklaşım ortaya konulmasının yanlış olduğunu belirterek, önemli olanın engellilere acımak değil, onların yaşadıkları sorunların çözümü için çaba harcanması olduğunu dile getirdi. Ünver, "Gerçekte ben engellilere acıyanlara acıyorum" dedi.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener başkanlığında Ürgüp Hanife-Memiş Zihinsel Engelli Kadınlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gümüşkent Zihinsel Engelliler Erkek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yanı sıra Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği, Nevşehir Zihinsel Engelliler Derneği, Umuda Bir Adım Derneği ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci'den oluşan heyet, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Ünver, belediye olarak bu güne kadar engellilerin her alanda yaşadığı sorunların çözümüne imkanlar doğrultusunda katkı sağladıklarını söyledi. Geçmişte olduğu gibi engellilerin sorununa ilişkin yapay söz oyunları ile katkı sağlama döneminin artık bittiğini belirterek engelli kardeşlerinin yaşadıkları sorunların köklü şekilde çözülmesi yönünde gayret gösterdiklerini söyledi.

Ünver, şu ifadelere yer verdi:

"Artık geçmişte olduğu gibi engelli kardeşlerimize yapay bazı söz oyunları ile destek olunacağı ifadeleri tarihte kaldı. Artık engellilere acınarak söz üretme dönemi tamamen kapandı. Ben gerçekte bu şekilde çaba harcayarak engellilere acıyanlara acıyorum artık. Çünkü acınacak durumda olanlar bunlar. Belediye olarak engelli kardeşlerimizin sosyal hayatın bir parçası olarak yaşanan sorunlarını nasıl ve hangi temel eksenler doğrultusunda çözebiliriz, bunun mücadelesini veriyoruz. 2004 yılından beri engelli kardeşlerimizin karşı karşıya bulundukları temel sorunların çözümü yönünde yoğun emek harcıyoruz. Engellilerimizin parklarda da istenilen düzeyde yararlanmaları yönünde bir çalışmanın içine girdik. Bunda başarılı olmamız halinde diğer parklarda da engellilerimizin yararlanmalarını en üst düzeye çıkartacak bazı düzenlemeler içerisinde olacağız. Belediyemizin tüm yatırımlarında engelli kardeşlerimizin bu yatırımdan nasıl en üst düzeyde yararlanabilir hesabını yapıyoruz. Her şeyi ile Nevşehir'de engelli kardeşlerimizin de yararlanabileceği şartların en üst düzeyde ortaya konulması uğraşısı veriyoruz." - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Hüseyin Şener Hasan Ünver Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title