Haberler

Engelliler Spor Kulübünün Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

2006 yılından bu yana faaliyet yürüten Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Kızıltepe deplasmanıyla lige merhaba diyecek.

15 Kasımda başlayan ligde ilk haftayı bay olarak geçiren temsilcimiz ikinci hafta maçlarının mali kongre nedeniyle ertelenmesiyle ligdeki ilk maçını cumartesi günü Kızıltepe'de Kızıltepe Engelliler Gücü ile oynayacak.

Hafta başından bu yana Kızıltepe Engelliler Gücü maç hazırlıklarını sürdüren takım bu gün son çalışmasını teknik ve taktik çalışması olarak yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Kızıltepe Engelliler Gücü maçı öncesi bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, "15 Kasım'da başlayan sezonun ilk maçını cumartesi günü Kızıltepe de Kızıltepe Engelliler Gücü takımıyla oynayacağız. Hafta başından bu yana hocamızın gözetiminde teknik ve taktik çalışması yapıyoruz. Takım arkadaşlarım istekli ve heyecanlı. Lige galibiyetle başlamak ve şampiyonluk hedefimizi göstermek istiyoruz. 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu yıl da şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Batman'ı ve camiamızı bu sezonda en iyi şekilde temsil etme ve play-of'a katılma kararlılığıyla lige deplasmanda merhaba diyeceğiz" diye konuştu. Kızıltepe Engelliler Gücü maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız diyen Batman Engelliler Basketbol Takımı antrenörü Abdullah BAYRAM;"yeni sezonun ilk maçını Kızıltepe Engelliler Gücüyle deplasmanda oynayacağız. Sporcularım lige ve bu önemli maça hazır. Ekim ayından bu yana yeni sezon hazırlıklarımızı kondisyon, teknik ve taktik üzerine yürüttük. Hafta başından bu yana Kızıltepe Engelliler Gücü maç hazırlıklarımızı sürdürdük, bu gün son çalışmamızı yaparak hazırlığımızı tamamlayacağız. Bu maç bizim için önemli lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimiz güçlü ama ben sporcularıma güveniyorum. Bu önemli maçı kazanıp galibiyeti taraftarımıza ve batmanlılara armağan etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Kızıltepe Batman Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title