Haberler

Engelliler Haftası Etkinlikleri - Hakkari/kastamonu/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Hakkari'de sergilenen ürünler detay Sergiyi gezen vatandaşlardan El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar'ın açıklamaları Katamonu'da engelli vatandaşlara yemek - Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın konuşması Sergi Çubuk'ta engelliler için 'Empati yürüyüşü' HAKKARİ/KASTAMONU/ANKARA - Hakkari, Kastamonu ve Ankara'da Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hakkari'de sergilenen ürünler detay

Sergiyi gezen vatandaşlardan

El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar'ın açıklamaları

Katamonu'da engelli vatandaşlara yemek

- Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın konuşması

Sergi

Çubuk'ta engelliler için 'Empati yürüyüşü' HAKKARİ/KASTAMONU/ANKARA - Hakkari, Kastamonu ve Ankara'da Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Engelliler Haftası

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslara katılan bedensel engelli ve kadın kursiyerlerin, 6 ay boyunca yaptığı ürünler sergilendi.

Kaymakam Murat Öztürk, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Halk Eğitim Merkezi'ndeki serginin açılışında engelli kursiyerleri tebrik ederek, serginin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz ise sergiye katılanlara teşekkür ederek, serginin amacına ulaştığını ve sergiden elde edilen gelirin engelli vatandaşların yararına kullanılacağını söyledi.

Vatandaşların sergiye yoğun ilgi gösterdiğini belirten El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar da vatandaşların engellilerin yararına ciddi destek verdiğini ve sergiden iyi bir gelir elde edildiğini belirtti.

Açılışın ardından kurs öğretmenleri, ürünler hakkında davetlilere bilgi verildi.

Engelliler Haftası

Kastamonu'da Engelliler Haftası nedeniyle sergi açıldı.

Kastamonu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin Barutçuoğlu AVM'de açtığı sergideki tablolar büyük beğeni topladı.

Açılışa katılan Vali Şehmus Günaydın da burada yaptığı açıklamada engelli öğrencilere fırsat verildiğinde, güzel eserlere imza attıklarını belirtti.

Engelli gençlerin toplumda daha faydalı işler yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Günaydın, "Ailelerimiz bu konuda çok duyarlı. Talep ettikleri hususları açma yönünde bizde valilik olarak imkanlarımızı zorluyoruz." dedi.

Zihinsel engelli 10. sınıf öğrencisi Barış Tokmakoğlu (21) yağlı boya tablolarını resim derslerinde yaptığını ve bir tablonun yapımının 2 hafta sürdüğünü kaydetti.

Engelliler Haftası

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Valiliği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla engelli öğrenciler ve ailelerine yönelik yemek programı düzenlendi.

Özel bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, engelli bireylerin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

İmkanlar arttıkça başarıların da artacağını belirten Günaydın, şunları söyledi:

, "Gerek sportif faaliyetlerde gerekse diğer alanlarda ne kadar başarılı olduklarını önemli işler yaptıklarını da görüyoruz, mutlu oluyoruz. Bu ailelerimizin taleplerini her zaman çok önemsiyoruz. Dikkate alıyoruz. Sıkıntıları onlar yaşıyor. Onların çözüm önerileri onların çalışmaları bizim için çok önemli. Bu talepleri doğrultusunda gerekli düzenlemeleri süratle yapacağız." dedi.

Programa, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası Şehmus Günaydın Kastamonu Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title