Haberler

Engelliler Derneği Üyeleri Bursa Gezisinde

Bozüyük Engelliler ve Dayanışma Derneği üyesi 45 kişilik bir grup, Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Kültür Turları’na katılarak kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

Bozüyük Engelliler ve Dayanışma Derneği üyesi 45 kişilik bir grup, Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Kültür Turları'na katılarak kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın başlattığı ve geçtiğimiz yıl Çanakkale'ye yapılan Kültür Turları bu yıl Bursa ziyaretleri ile devam ediyor. Tarihi ve kutsal mekanların ziyaret edildiği Bursa turları da yoğun ilgi görüyor. Tamamen ücretsiz olarak günü birlik düzenlenen turlar sabah erken saatlerde başlayarak akşam saatlerinde sona eriyor. Dernek Başkanı İsmail Çelik ve engellilerin aileleri ile birlikte katıldığı gezi programında Cumalıkızık, Ulu Camii, tarihi Koza Han, Yeşil Camii Türbesi, Botanik Park, Emir Sultan Camii Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii ve Külliyesi, Muradiye Külliyesi, Tophane, Osman Gazi Türbesi ve Orhan Gazi Türbesi ziyaret edildi.

Keyifli ve güzel bir gün geçiren gezi ekibi, seyahat boyunca hiçbir problem ya da aksilikle karşılaşmadıklarını belirterek, kendilerine bu imkanı sağlayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

Bursa'ya düzenlenen "Kültür Turları" yaz boyunca devam edecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title