Haberler

Engelli Yüzücülerin Ablası Şule Hoca 'Harun Bebek'le Anne Oldu

Manisa’daki engelli yüzücülerin gerek Türkiye çapında gerekse Uluslararası şampiyonalarda dereceler almalarını sağlayan yüzme antrenörü Şule Şenyoğurtçu Dalyan, Haldun Dalyan ile evliliğinin ilk meyvesi ‘Harun bebek’ dünyaya geldi.

Manisa'daki engelli yüzücülerin gerek Türkiye çapında gerekse Uluslararası şampiyonalarda dereceler almalarını sağlayan yüzme antrenörü Şule Şenyoğurtçu Dalyan, Haldun Dalyan ile evliliğinin ilk meyvesi 'Harun bebek' dünyaya geldi.

Manisa'da jinekolog Aylin Coşkun'un 8 Eylül Hastanesinde gerçekleştirdiği başarılı doğum sonrasında 3 kilo 300 gram doğan 'Harun' ismindeki bebeğini dünyaya getiren Şule Şenyoğurutçu Dalyan'ın mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Engelli yüzücüler de kendilerine abla ve anne olarak kabul ettikleri Şule hocalarını telefonla arayarak kutladı.

Oldukça sağlıklı olan Harun bebeğin mutluluğunu yaşayan Şule Şenyoğurtuçu-Haldun Dalyan çifti gerek telefonla arayan gerekse çiçekle kutlayanlara teşekkür ettiler.

Şule hoca, engelli sporcularına mesaj yollayarak, "Bebek geldi diye onları bırakacaklarımı zannetmesinler. En kısa sürede bebek Harun onlarla birlikte havuzda olacaktır. Biz bu ekiple daha nice başarılara imza atacağız. Sadece ekibe bir kişi daha katıldı."

Manisa Su Sporları Kulübü Başkanı ve yeni baba Haldun Dalyan ise, "İş-Harun ve havuz arasında mekik dokuyan bir konumda olacağım. Benim şikayetim yok tam aksine mutluluğum kat ve kat arttır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Eylül Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title