Haberler

Engelli Topak'ın "Ekmek" Mücadelesi

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde yaşayan yürüme engelli Salih Topak, kanser hastası eşi ve üç çocuğunun geçimini ekmek satarak karşılıyor.

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde yaşayan yürüme engelli Salih Topak, kanser hastası eşi ve üç çocuğunun geçimini ekmek satarak karşılıyor.

Geçirdiği trafik kazasıyla tekerlekli sandalyeye mahkum olan üç çocuk babası Salih Topak (48), gazetecilere yaptığı açıklamada, şehirlerarası otobüs firmasında muavin olarak çalıştığını anımsattı.

Topak, 1998'te geçirdiği kazada otobüsün altında kaldığını belirterek, şunları söyledi:

"Amansız bir trafik kazası geçirerek ayaklarımı kaybettim. Omuriliğim kırıldı. Zaman zaman sağlık problemlerim oldu ama hayatla hiç mücadelemi bırakmadım. Hayata her zaman pozitif baktım. Ekmek satarak geçimimi sağlıyorum. Kazanırken insanların yüzünün gülmesi ve mutlu olması bana daha değerli geliyor. İnsanlara ulaşarak ayaklarına, kapılarına giderek hiç acizlik hissetmiyorum. Çünkü her sağlam insan bir engelli adayıdır. Kendimi sağlam gibi görüyorum, sağlam hissediyorum. Hayatla hiç mücadelemi koparmadım. Engelli arkadaşları ve yaptığı işleri desteklemenizi istiyorum."

Eşinin de kanser hastası olduğunu anlatan Topak, çocuklarının okul masraflarını ve eşinin tedavi giderlerini karşılamak için çalışması gerektiğini ifade etti.

Topak, fırından aldığı ekmeği sipariş üzerine evlere götürdüğünü, yaptığı işten adet başında 50 kuruş kazandığını sözlerine ekledi.

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol da Topak'ın hayatının zorluklarla dolu olduğuna işaret ederek, "Bu kaza neticesinde de her iki ayağını kaybetmesine rağmen, hayatla mücadelesini daha bir hırs ve azimle devam ettirdi. Hayata bağlanmayı bildi ve birçok insana örnek oldu. Onun bu davranışı bu ilçede birçok insana ilham kaynağıdır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kızılören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title