Haberler

Engelli Taraftarın Gözyaşları

Güncelleme:

8 sezonda üçüncü kez ligden düşen Karabükspor'un idmanında duygusal anlar yaşandı. Engelli Ayşenur Acar, gözyaşlarına boğuldu. Acar'ı Traore teselli etmeye çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'de 8 sezonda üçüncü kez ligden düşen Kardemir Karabükspor'un idmanında duygusal anlar yaşandı. Fanatik Karabükspor taraftarı engelli Ayşenur Acar gözyaşlarına boğulurken, Acar'ı Traore teselli etmeye çalıştı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

İdman sırasında saha kenarında bir kız çocuğunun ağladığını gören İdari Menejer Cenk Özcan, çocuğun kendisinden Ahmet İlhan Özek ile görüşmek istemesi üzerine, çocuğu futbolcunun yanına götürdü. Futbolcu ile bir süre konuşan kız çocuğu, Özek ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Öte yandan koyu bir Karabükspor taraftarı olan engelli Ayşenur Acar'ın gözyaşlarına boğulduğunu gören Traore, genç kızın yanına gelerek teselli etmeye çalıştı. Uzun süre taraftarın elini bırakmayan Traore, kafasını önüne eğerek ağlamamak için kendini zor tuttu. Genç kızın yanından ayrılan tecrübeli futbolcu Traore, saha kapısının yanında bir süre sessizce oturdu.

"ÖLENE KADAR TAKIMIMI DESTEKLEYECEĞİM"

Gözyaşları içinde gazetecilerin sorularını cevapla Ayşenur Acar, "Biz elimizden geleni yaptık. Yapacak bir şey yok. Ölene kadar takımımı destekleyeceğim." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet İlhan Özek Ayşenur Acar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Muki62Mobil-IOS:

Iste gercek taraftar. Iyi günde Kötü günde takima sahip cikmaktir.

1
0
yanıtYanıtla
TÜRKKÜRT:

hiç bir spor dalı bu melek kardeşimin göz yaşlarından önemli degildir üzülme küçüğüm onlar gene çıkar lige inşallah sen üzülme yeterki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title